pisałam Ci, ze przyrosty będą inne przy takiej wysokości betyDziewczyny mam bete z pon i środy przesyłam z zdjęcia z kalkulatora wynika że przyrost jest o 44%a nie o 66% czy nie patrzeć wgl na ten kakulator co myślicie
reklama
Zuzanna1996
Fanka BB :)
Czyli jest okej ?sama już nie wiem zestresowałam się bo wcześniej było w normiepisałam Ci, ze przyrosty będą inne przy takiej wysokości bety
Przy tak dużej becie już da mniejsze. Nie denerwowuj się wszystko wygląda bardzo dobrze kiedy miałaś ostatnia miesiączke? Na kiedy masz termin? Bo pięknie duża masz betęCzyli jest okej ?sama już nie wiem zestresowałam się bo wcześniej było w normie
mi się wydaje, ze przy takich wartościach w ogóle bez sensu jest powtarzać betęCzyli jest okej ?sama już nie wiem zestresowałam się bo wcześniej było w normie
Zuzanna1996
Ostatnia mieszka 2
Ostatnia miesiączka 24 październik termin 31.07.2023 czyli przy takiej becie są już mniejsze przyrosty tak ?bo ja już się załamałamPrzy tak dużej becie już da mniejsze. Nie denerwowuj się wszystko wygląda bardzo dobrze kiedy miałaś ostatnia miesiączke? Na kiedy masz termin? Bo pięknie duża masz betę
tak, są mniejszeOstatnia mieszka 2
Ostatnia miesiączka 24 październik termin 31.07.2023 czyli przy takiej becie są już mniejsze przyrosty tak ?bo ja już się załamałam
Zdecydowanie później beta zwalnia. Ja badałam do 700.i już dałam spokój idę w sobotę na wizytę boje się , ale już nie chce się beta stresować. To wcześniej ode mnie ja termin na 3.08Ostatnia mieszka 2
Ostatnia miesiączka 24 październik termin 31.07.2023 czyli przy takiej becie są już mniejsze przyrosty tak ?bo ja już się załamałam
Zuzanna1996
Fajnie
tak, są mniejs
Ja mam zawsze stres hah z aplikacji mam termin na 2.08Zdecydowanie później beta zwalnia. Ja badałam do 700.i już dałam spokój idę w sobotę na wizytę boje się , ale już nie chce się beta stresować. To wcześniej ode mnie ja termin na 3.08
A jeszcze co do dolegliwości - to mnie boli tu. Nie brzuch w środku jak jajnik, tylko boli mnie jakby mięsień? Jakbym go naciągnęła. W pierwszej ciąży tego nie miałam, w drugiej zaczęło mnie bolec glownie przy wstawaniu np z kanapy, ale Ok 15tc, a w tej ciazy boli mnie już glownie gdy zbiera mnie na kaszel, a ja akurat leżę na boku. Jestem ciekawa, czym to jest spowodowane, przecież nie dźwigam jeszcze (ciążowego) brzucha
Mnie też boli w tym miejscu. I tak trochę kłująco-pulsująco. To delikatny ból. Może nawet bardziej dyskomfort niż ból. I to też dość sporadycznie.
reklama
Zuzanna1996
Wczoraj byłam u lekarza i kazała mi zrobić tak to bym wcale nie robiłami się wydaje, ze przy takich wartościach w ogóle bez sensu jest powtarzać betę
Podziel się: