reklama
hej, witamy, chyba większość z nas miała tu plamienia, ja również i tez już żegnałam się z dziewczynami, ale odpukać na razie jakoś się z dzieciaczkiem turlamy kolejny tydzień trzymam kciuki, żeby te plamienia u Ciebie się nie powtórzyły i nie rozwinęłyHej dziewczyny, nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym móc do was dołączyć, ale jestem jeszcze trochę sceptyczna po swoich ostatnich przejściach... Od chyba czerwca i tak co miesiąc zapisywałem się na testowanie do tego utworzonych wątkach. Aż nagle wczoraj faktycznie zobaczyłam pozytywny test..taki serio pozytywny. Dziś zaczęły mi się delikatne bardzo plamienia, jasnobrązowe i tylko w sumie na wkładce.. jutro miałam dostać okres a zatem jestem jakieś 14dpo. Trochę fiksuję, bo nie mam możliwości ot tak iść zrobić bety, bo tutaj to tak nie działa. Mam za sobą już jedno poronienie w 9tc więc mam nadzieję, że teraz będzie wszystko dobrze .
agutek_
Fanka BB :)
Bardzo dziękuję . Właśnie czytam wszystkie możliwe dotyczące tego posty ..by się trochę uspokoić w głowie.hej, witamy, chyba większość z nas miała tu plamienia, ja również i tez już żegnałam się z dziewczynami, ale odpukać na razie jakoś się z dzieciaczkiem turlamy kolejny tydzień trzymam kciuki, żeby te plamienia u Ciebie się nie powtórzyły i nie rozwinęły
Emka24@
Serio sporo dziewczyn tu ma plamienia! Trzeba być dobrej myśliBardzo dziękuję . Właśnie czytam wszystkie możliwe dotyczące tego posty ..by się trochę uspokoić w głowie.
28 z hakiem. Plus biorę duphaston 2 razy dziennie. To było dwa dni po spodziewanym okresieA jak progesteron?
Kreatywnynick
Będzie dobrze, zrób betę może w dniu @ jak nie możesz robić od tak, witamy i trzymamy kciuki za serduszkoHej dziewczyny, nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym móc do was dołączyć, ale jestem jeszcze trochę sceptyczna po swoich ostatnich przejściach... Od chyba czerwca i tak co miesiąc zapisywałem się na testowanie do tego utworzonych wątkach. Aż nagle wczoraj faktycznie zobaczyłam pozytywny test..taki serio pozytywny. Dziś zaczęły mi się delikatne bardzo plamienia, jasnobrązowe i tylko w sumie na wkładce.. jutro miałam dostać okres a zatem jestem jakieś 14dpo. Trochę fiksuję, bo nie mam możliwości ot tak iść zrobić bety, bo tutaj to tak nie działa. Mam za sobą już jedno poronienie w 9tc więc mam nadzieję, że teraz będzie wszystko dobrze .
Zuzanna1996
Dziewczyny ja dostałam Luteinę pod język i wizyta za 5 grudnia zarodek ma 2,5mm powiedziała ze jak zarodek będzie miał 5mm będzie bić serceSerio sporo dziewczyn tu ma plamienia! Trzeba być dobrej myśli
CoTuPoczne
Ja się dlatego cieszę z tego Luxmedu z roboty męża bo jakieś grosze płacimy co miesiąc ale potem już się nie muszę zastanawiać ile jakie badaniew poprzednich ciążach robiłam wszystko prywatnie i nie pamietam, żebym płaciła więcej niż 300zł w labo, a teraz tylko cześć do zapłaty i taka kwota No tak, mamy 2022 rok
Bo na NFZ to nie pamietam kiedy u lekarza byłam
umknął mi wcześniej Twój post - gratki, super betaWczoraj miałam dostać okres, nie dostałam.
Dziś beta 371
ja u siebie w robocie mam Compense i przypisałam męża i córki i płace jakoś 120-130zł. A korzystamy miesięcznie na duuuuuuuużo grubsze kwoty, bo niestety moja młodsza córka ma spore problemy zdrowotne i ogrom specjalistów odwiedzamy No i fajnie, ze tak naprawdę w sekundę można umówić teleporade o praktycznie każdej godzinie i każdego dniaJa się dlatego cieszę z tego Luxmedu z roboty męża bo jakieś grosze płacimy co miesiąc ale potem już się nie muszę zastanawiać ile jakie badanie
Bo na NFZ to nie pamietam kiedy u lekarza byłam
reklama
Podziel się: