reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Hej dziewczyny, nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym móc do was dołączyć, ale jestem jeszcze trochę sceptyczna po swoich ostatnich przejściach..🥺🤐. Od chyba czerwca i tak co miesiąc zapisywałem się na testowanie do tego utworzonych wątkach. Aż nagle wczoraj faktycznie zobaczyłam pozytywny test..taki serio pozytywny. Dziś zaczęły mi się delikatne bardzo plamienia, jasnobrązowe i tylko w sumie na wkładce.. jutro miałam dostać okres a zatem jestem jakieś 14dpo. Trochę fiksuję, bo nie mam możliwości ot tak iść zrobić bety, bo tutaj to tak nie działa. Mam za sobą już jedno poronienie w 9tc więc mam nadzieję, że teraz będzie wszystko dobrze 🥺😮‍💨😮‍💨.
hej, witamy, chyba większość z nas miała tu plamienia, ja również i tez już żegnałam się z dziewczynami, ale odpukać na razie jakoś się z dzieciaczkiem turlamy kolejny tydzień🫣 trzymam kciuki, żeby te plamienia u Ciebie się nie powtórzyły i nie rozwinęły💕

hej, witamy, chyba większość z nas miała tu plamienia, ja również i tez już żegnałam się z dziewczynami, ale odpukać na razie jakoś się z dzieciaczkiem turlamy kolejny tydzień🫣 trzymam kciuki, żeby te plamienia u Ciebie się nie powtórzyły i nie rozwinęły💕
Bardzo dziękuję ❤️. Właśnie czytam wszystkie możliwe dotyczące tego posty 😅🙈..by się trochę uspokoić w głowie.

Hej dziewczyny, nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym móc do was dołączyć, ale jestem jeszcze trochę sceptyczna po swoich ostatnich przejściach..🥺🤐. Od chyba czerwca i tak co miesiąc zapisywałem się na testowanie do tego utworzonych wątkach. Aż nagle wczoraj faktycznie zobaczyłam pozytywny test..taki serio pozytywny. Dziś zaczęły mi się delikatne bardzo plamienia, jasnobrązowe i tylko w sumie na wkładce.. jutro miałam dostać okres a zatem jestem jakieś 14dpo. Trochę fiksuję, bo nie mam możliwości ot tak iść zrobić bety, bo tutaj to tak nie działa. Mam za sobą już jedno poronienie w 9tc więc mam nadzieję, że teraz będzie wszystko dobrze 🥺😮‍💨😮‍💨.
Będzie dobrze, zrób betę może w dniu @ jak nie możesz robić od tak, witamy i trzymamy kciuki za serduszko ❤️❤️❤️🌸🌸

w poprzednich ciążach robiłam wszystko prywatnie i nie pamietam, żebym płaciła więcej niż 300zł w labo, a teraz tylko cześć do zapłaty i taka kwota😵 No tak, mamy 2022 rok🫣
Ja się dlatego cieszę z tego Luxmedu z roboty męża bo jakieś grosze płacimy co miesiąc ale potem już się nie muszę zastanawiać ile jakie badanie 💪🏻
Bo na NFZ to nie pamietam kiedy u lekarza byłam 🙈

Wczoraj miałam dostać okres, nie dostałam.
Dziś beta 371 🥰🥰🥰
umknął mi wcześniej Twój post - gratki, super beta😍

Ja się dlatego cieszę z tego Luxmedu z roboty męża bo jakieś grosze płacimy co miesiąc ale potem już się nie muszę zastanawiać ile jakie badanie 💪🏻
Bo na NFZ to nie pamietam kiedy u lekarza byłam 🙈
ja u siebie w robocie mam Compense i przypisałam męża i córki i płace jakoś 120-130zł. A korzystamy miesięcznie na duuuuuuuużo grubsze kwoty, bo niestety moja młodsza córka ma spore problemy zdrowotne i ogrom specjalistów odwiedzamy😬 No i fajnie, ze tak naprawdę w sekundę można umówić teleporade o praktycznie każdej godzinie i każdego dnia😁

reklama
Do góry