reklama
olak96
Fanka BB :)
Ja też nie wiem, nie robiłam jeszcze progesteronuNie wiem czy dobry wynik czy zły
Ale patrząc na normy to chyba ok nie?
Emka24@
Tylko endometrium, ze jest ok . Coś więcej pewnie dopiero przy becie 1500Widać już coś na usg?
Zuzanna1996
Niby tak dziś polecę do lekarza z tym niech mi powie i zapytam o te plamieniaJa też nie wiem, nie robiłam jeszcze progesteronu
Ale patrząc na normy to chyba ok nie?
Emka24@
W sensie jest w normie ale warto zapytać.Niby tak dziś polecę do lekarza z tym niech mi powie i zapytam o te plamienia
Niby tak dziś polecę do lekarza z tym niech mi powie i zapytam o te plamienia
Według mnie powinien być wyższy. Myślę, że jak najszybciej do lekarza, żeby dał Ci Duphaston. Myślę, że z powodu progesteronu możesz mieć plamienia. Nie pamiętam, jakie wartości są na tym etapie prawidłowe ale z tego, co kojarzę powinny być znacznie powyżej 20 jednostek.
Zuzanna1996
Dziś mam lekarza myślisz że to oznacza najgorszeW sensie jest w normie ale warto zapytać.
Według mnie powinien być wyższy. Myślę, że jak najszybciej do lekarza, żeby dał Ci Duphaston. Myślę, że z powodu progesteronu możesz mieć plamienia. Nie pamiętam, jakie wartości są na tym etapie prawidłowe ale z tego, co kojarzę powinny być znacznie powyżej 20 jednostek.
Myślisz ze taki wynik oznacza najgorsze dziś mam lekarza martwię sięWedług mnie powinien być wyższy. Myślę, że jak najszybciej do lekarza, żeby dał Ci Duphaston. Myślę, że z powodu progesteronu możesz mieć plamienia. Nie pamiętam, jakie wartości są na tym etapie prawidłowe ale z tego, co kojarzę powinny być znacznie powyżej 20 jednostek.
Emka24@
Nie, serio nie. Jedyne co jeśli będzie miał wątpliwości to ci da do suplementacji proga. Ale serio czytałam, ze dziewczyny na forum miału dużo niższe progi i zdrowe ciąże.Dziś mam lekarza myślisz że to oznacza najgorsze
Myślisz ze taki wynik oznacza najgorsze dziś mam lekarza martwię się
Zuzanna1996
To do
Nie, serio nie. Jedyne co jeśli będzie miał wątpliwości to ci da do suplementacji proga. Ale serio czytałam, ze dziewczyny na forum miału dużo niższe progi i zdrowe ciąże.
reklama
Zuzanna1996
Strasznie się stresuje ale jeśli mówię ze może być okej to czekam na wizytę u niej
Podziel się: