Zuzanna1996
Fanka BB :)
teraz jest początek 6 tygodnia ale tez prawda lekarz mówił ze dobrze jak wzrasta i żeby nie patrzeć na to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I w sumie każde laboratorium inaczejteraz jest początek 6 tygodnia ale tez prawda lekarz mówił ze dobrze jak wzrasta i żeby nie patrzeć na to
Tez tak miałam plamieniaWitam się z Wami dziś dziewczyny, powiem Wam, że wczoraj przed snem przeżyłam chwile grozy, bo zobaczyłam na papierze delikatne pomarańczowo-różowe(? To było tak jasne, ze ciężko określić kolor) plamienie i oczywiście od razu od ręki przestały mnie bolec piersi. Panika poziom milion, ale po chwili nic już na papierze nie było, a piersi zaczęły znów boleć, jednak jakby w innym miejscu niż wcześniej.
Ja serio oszaleje niedługo. Osiwieć nie osiwieje, bo już jestem siwa
dziewczyny wczoraj nie było plamienia dziś rano tez nie teraz poszłam w pracy dona 7 tez odpowiada ale już pisałam, ze tym nie ma co się sugerowac. Za jakiś czas lekarz na podstawie pomiarów z usg wyznaczy tydzień ciąży, ale szczerze mówiąc nie pamietam, na jakim etapie, może dziewczyny coś podpowiedzą
Idź ! Ja jestem od soboty. Mimo że dziś dopiero 4+4Tez tak miałam plamienia
dziewczyny wczoraj nie było plamienia dziś rano tez nie teraz poszłam w pracy do
łazienki na papierze trochę jasnego brązowego plamienia nie wiele ale było cały czas czekam na wynik jeszcze nie ma myśle czy nie iść na chorobowe od dziś
ja bym na Twoim miejscu wzięła chociaż kilka dni wolnego przez te plamieniaTez tak miałam plamienia
dziewczyny wczoraj nie było plamienia dziś rano tez nie teraz poszłam w pracy do
łazienki na papierze trochę jasnego brązowego plamienia nie wiele ale było cały czas czekam na wynik jeszcze nie ma myśle czy nie iść na chorobowe od dziś
Ja się bardzo dobrze czuje, 0 mdłości, ale mi beta leci tak wydaje mi się stabilnie, może dlatego, czasami boli mnie głowa, czasami mam mega delikatne bóle brzucha, tyle w sumie, podobno ma się zacząć za tydzień albo dwa, albo niektóre kobiety dopiero w 2 trymestrze maja mdłości itp, a i naprawdę czasami nie cały czas, bolą mnie piersi, tak ciągną bardziej, czasami prawy albo lewy ale to są naprawdę takie dolegliwości bo się dopatruje u Ciebie wszystko w porzadku?@Kreatywnynick jak się czujesz?
I tak zrobię nie ma sensu tu siedziećIdź ! Ja jestem od soboty. Mimo że dziś dopiero 4+4
Się ciesz że lekarz mnie przyjmie nie ma wolnych miejsc ale pani mówiła w recepcji że jeśli za zgodą lekarza to mnie przyjmie więc dzisiaj pojadę po piętnastej i za Pukam do położnej i zapytam czy mnie lekarz mnie przyjmie bo miałam lekką plamienia i mam wynik badań i chciałabym chorobowe lekarz prywatnieI tak zrobię nie ma sensu tu siedzieć
Dziewczyny jak wasza sytuacja w pracy? Ja mam umowę na czas określony do końca stycznia 2023, dużo się naczytałam ale i tak pewnie zasięgnę jakiejś porady prawnej, końcem stycznia zaczynam 4 miesiąc, i jak się kończy 3 miesiąc to pracodawca przedłuża do czasu urodzenia? Ale zastanawiam się czy są jakieś kruczki cokolwiek, chciałabym powiedzieć w pracy ok połowy stycznia, nie wykluczam ze pójdą mi na rękę i przedłużą umowę sami, ale pracuje w korporacji w której niekoniecznie wszystko zależy od kierownictwa, tylko wyżej.