reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
A w ogóle mam jakieś takie niespokojne myśli.
Córka się rozchorowała, ja pewnie tez zaraz będę chora. Ciężkie to przeziębienie - cała noc sen był poszatkowany, dużo noszenia w dzien i w nocy. No to raczej nie jest coś co pomoże.

Tyle dobrego, ze córcia w domu to nie ma tyle czasu na myślenie 🙈 No i skupiam się na imprezach urodzinowych córki (ma
dwie bo trudno zgrać obie strony rodziny) ;) a wiecie, dwa lata to nie w kij dmuchał, trzeba świętować 😆

Córka się rozchorowała, ja pewnie tez zaraz będę chora. Ciężkie to przeziębienie - cała noc sen był poszatkowany, dużo noszenia w dzien i w nocy. No to raczej nie jest coś co pomoże.

Tyle dobrego, ze córcia w domu to nie ma tyle czasu na myślenie 🙈 No i skupiam się na imprezach urodzinowych córki (ma
dwie bo trudno zgrać obie strony rodziny) ;) a wiecie, dwa lata to nie w kij dmuchał, trzeba świętować 😆
Ja tez mam niespokojne myśli, martwię się o wiele rzeczy , dzisiaj się na szczęście się wyspalam bo tak nie mogłam długo spać 😅 czas będzie tak wolno płynął.. a ile lat ma córka? Może pisałaś ale przegapiłam przepraszam 😃

Ja tez mam niespokojne myśli, martwię się o wiele rzeczy , dzisiaj się na szczęście się wyspalam bo tak nie mogłam długo spać 😅 czas będzie tak wolno płynął.. a ile lat ma córka? Może pisałaś ale przegapiłam przepraszam 😃
2 lata ;)
Same nie wiem czy pisałam 😅

Oby nam już było dane się trochę wysypiać ✊🏻 Bo to jednak dobrze robi i na ciało i na głowę ;)

2 lata ;)
Same nie wiem czy pisałam 😅

Oby nam już było dane się trochę wysypiać ✊🏻 Bo to jednak dobrze robi i na ciało i na głowę ;)
Ja ogólnie nie mam żadnych problemów ze snem, ale jakoś tamten tydzień czekałam aż rano wstanę i nasikam na test i nie mogłam się wyspać 😂😂 a pamiętasz kiedy zobaczyłaś już brzuszek w 1 ciąży?

Ale masz Grube kreski tak jak ja ale ja już byłam na bycie potwierdziłam
Mi lekarz w poniedziałek zalecił zrobienie bety. Nie wiem czy to dobrze czy nie ale skoro tak to poczekam. Czuję się całkiem dobrze. Może trochę bardziej zmęczona niż zwykle, dziś nawet musiałam zrobić sobie drzemkę co do mnie to niepodobe 😅 Mam straszny posmak w buzi 🙄 mogłabym pić cały czas wodę, ciężko to opisać bo niby nie zgaga ale cos tak jakby i kłuje mnie lewy jajnik ale leciutko i czasami.
@Zuzanna19Ty masz jakies objawy? Jak sie czujesz?

Mdłości w 5 tygodniu czy są jakieś
Mi lekarz w poniedziałek zalecił zrobienie bety. Nie wiem czy to dobrze czy nie ale skoro tak to poczekam. Czuję się całkiem dobrze. Może trochę bardziej zmęczona niż zwykle, dziś nawet musiałam zrobić sobie drzemkę co do mnie to niepodobe 😅 Mam straszny posmak w buzi 🙄 mogłabym pić cały czas wodę, ciężko to opisać bo niby nie zgaga ale cos tak jakby i kłuje mnie lewy jajnik ale leciutko i czasami.
@Zuzanna19Ty masz jakies objawy? Jak sie czujesz?
Mam mdłości w sumie rano wieczorem w nocy cały czas bolą mnie piersi a najbardziej sutki zawsze chodziłam spać 24 a teraz moja pora to godzina 20 😅😅😅mnie tez czasami zaboli jajnik okres miałam mieć 23 czasami boli mnie podbrzusze

reklama

ja pierwszą i drugą ciążę zaczynałam od przeziębienia🙈 teraz tez pierwsze co, to kaszel zaczął mnie męczyć, ale na szczęście jest już trochę lepiej.
Tez chciałabym znaleźć sobie coś, co spowoduje zajęcie myśli, ale skoro mi głupie wejście po schodach szkodzi, to niestety muszę siedzieć plackiem🙄 a jak siedzę plackiem, to czas się dłuuuuży
Moja młodsza córka miała urodziny w poniedziałek, ale wybiło jej trochę więcej niż 2 latka😬

Do góry