reklama
No widzisz pięknie!!! Jak wzrasta to jest dobrze, powtórz za kilka dni. Wgl nie wiem jak masz podzielony progesteron ja robiłam jeden po prostu progesteron i wyszedł 23 ale to w czwartek, potem nie powtarzałam ale chyba powtórzę pod koniec tygodnia
U mnie w sobotę progesteron wynosił 20.
Zuzanna1996
Fanka BB :)
Dziewczyny martwię się według ostatniej miesiączki 24 października to wynika ze to 4 tydzień ale na usg lekarz nic niw widział jutro mam badanie moczu ale na teście dwie grube kreski myślicie że mam się martwić ? A według owulacji co 2 tydzień co myślec ?zaczynam świrowaćTłuściutka
Załączniki
Dziewczyny martwię się według ostatniej miesiączki 24 października to wynika ze to 4 tydzień ale na usg lekarz nic niw widział jutro mam badanie moczu ale na teście dwie grube kreski myślicie że mam się martwić ? A według owulacji co 2 tydzień co myślec ?zaczynam świrować
Lekarz dopiero może zobaczyć od bety 1000 jednostek, niektórzy mówią, że 1500. Poniżej tych wartości może zobaczyć jedynie rozpulchnione endometrium w macicy
Barwo piękna beta !!! Super progesteron tak trzymaj !Lekarz dopiero może zobaczyć od bety 1000 jednostek, niektórzy mówią, że 1500. Poniżej tych wartości może zobaczyć jedynie rozpulchnione endometrium w macicy
Kreatywnynick
Naprawdę gruba kreska, wiec ładnieDziewczyny martwię się według ostatniej miesiączki 24 października to wynika ze to 4 tydzień ale na usg lekarz nic niw widział jutro mam badanie moczu ale na teście dwie grube kreski myślicie że mam się martwić ? A według owulacji co 2 tydzień co myślec ?zaczynam świrować
Zuzanna1996
A myślicie ze 4 tydzień to może jeszcze nie wykryć usg dopochwowe ?trochę się martwięNaprawdę gruba kreska, wiec ładnie
A myślicie ze 4 tydzień to może jeszcze nie wykryć usg dopochwowe ?trochę się martwię
4 tydzień i ile dni?
reklama
Zuzanna1996
4tydzien i 1 dzień4 tydzień i ile dni?
Podziel się: