reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Ja kupuję głównie pinki strumieniowe, ale znalazłam na promocji na shopee za grosze jakieś paskowe (nawet nie wiem jakiej firmy) i są super. Nie pokazały mi nigdy fałszywej i pokazały tak samo bladziochy, jak pinki.
A czuję się właściwie w miarę okej. Ja raczej z tych, co bardzo szybko odczuwają jakąś zmianę i mają objawy. W zeszłym roku tak miałam i teraz też. Może to przez wyższy progesteron, może przez betę, chociaż tak niska nie wiem, czy mogłaby mieć duży wpływ na organizm. Bolą mnie cyce, są wrażliwe, trochę jakby pieką/szczypią. Tym razem nie miałam plamienia implantacyjnego, ale przez kilka dni czułam się gorzej (rozbita, senna, miałam dreszcze), przeczuwałam, że coś może być na rzeczy, ale nie za bardzo w to wierzyłam. Potem zaczęły sie uderzenia gorąca. Czasem jakbym miała coś jak mdłości, dzisiaj po sushi (oczywiście pieczone), po słodkim, po imbirze, po zapachu kupy psa, jak zbierałam do woreczka :D ale to wszystko takie subtelne xD
U mnie dziś z rana taki dziś idę do lekarza zobaczymy

Załączniki

• BB5B9BC2-0195-4566-BE61-F82377EE708D.jpeg
    BB5B9BC2-0195-4566-BE61-F82377EE708D.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 155
reklama
Ja tez kochana nie mam wyraźnych kresek a beta w sobotę 96, wysyłam zdjęcie kreski z dzisiaj ale to test z testeo i pierwszy raz sie tak kreska zabarwiła. Tylko beta tak naprawdę, ja żałuje ze robię te testy, robię bo mam bo niepotrzebnie sie stresuje ze mam blada kreskę, a tak naprawdę tylko odpowiedni przyrost bety jest najważniejszy. Zobacz załącznik 1466417
No pewnie widziałam ogólnie na insta sporo dziewczyn ma takie kreski i już prawie są na pół metku ♥️ To chyba zależy od testu

reklama
Mam wyniki.... o Boże.... to niemożliwe....
No widzisz pięknie!!! Jak wzrasta to jest dobrze, powtórz za kilka dni. Wgl nie wiem jak masz podzielony progesteron ja robiłam jeden po prostu progesteron i wyszedł 23 ale to w czwartek, potem nie powtarzałam ale chyba powtórzę pod koniec tygodnia

Do góry