4tydzien i 1 dzień
W tym czasie beta jeszcze nie musi wynosić powyżej 1000 jednostek, więc lekarz nie musi nic widzieć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4tydzien i 1 dzień
DziękujeW tym czasie beta jeszcze nie musi wynosić powyżej 1000 jednostek, więc lekarz nie musi nic widzieć.
Dziękuje
Jutro będę wiedzieć No u mnie wychodzą testy dwie grube kreski zobaczymy jutro beteMi lekarka powiedziała, że jest dobrze kiedy w dniu spodziewanej miesiączki beta wynosi powyżej 100 jednostek. Wiadomo, u jednych będzie więcej, u innych mniej. Ja w zeszłym roku dzień po miesiączce miałam około 80 i potem już bardzo słabe przyrosty. I u mnie niestety nie skończyło się dobrze.
Jutro będę wiedzieć No u mnie wychodzą testy dwie grube kreski zobaczymy jutro bete
No masz racje jutro będę wiedzieć jak jestJak widać na moim przykładzie testy nie dają jasnych odpowiedzi, jedynie beta powie prawdę ale krechy masz piękne
Trzymam mocno kciuki za piękny przyrostHej dziewczyny, chciałabym się baaaaardzo nieśmiało przywitać
Moja sytuacja jest taka… mało klarowna mimo tego z całego serduszka chciałabym tu z Wami doczekać do szczęśliwego rozwiązania
W sobotę (10dpo) wyszedł mi z rana cień cienia na teście, po ponad 6 latach starań, to naprawdę był szok. Wieczorem na kolejnych dwóch testach również cienie. W niedzielę poszłam na betę i wynik był 3,25 (w moim labo wynik poniżej 1 to brak ciąży, a od 5,8 jest 3tc, więc wg tego ani w ciąży nie jestem ani jestem). Oczywiście stres straszny. Dziś rano zrobiłam kolejny test i cień ledwo widoczny mimo tego wieczorem dwa testy wyszły mi już dość wyraźnie pozytywne, więc wróciła mi nadzieja jutro z rana lecę na powtórkę bety i ogromnie liczę na to, że będzie dobrze