reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Cześć dziewczyny :)
To moja pierwsza ciąża, w piątek zrobiłam test i wyszła blada kreska, więc zrobiłam betę i wyniosła 35.6
Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny test i nie widziałam już żadnej drugiej kreski.. Jutro wybiorę się na betę.
Fajnie, że można tu z wami na bieżąco wszystko konsultować :)

reklama
Cześć dziewczyny :)
To moja pierwsza ciąża, w piątek zrobiłam test i wyszła blada kreska, więc zrobiłam betę i wyniosła 35.6
Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny test i nie widziałam już żadnej drugiej kreski.. Jutro wybiorę się na betę.
Fajnie, że można tu z wami na bieżąco wszystko konsultować :)
Na 100% robiłaś tej samej czułości test? Robiłaś tez z porannego moczu?

Na 100% robiłaś tej samej czułości test? Robiłaś tez z porannego moczu?
Chodziłam siku jakoś ok 5 nad ranem, więc już myślałam że może dlatego... Ale test tej samej czułości tylko z innej firmy.. W piątek rano jak zrobiłam to była blada kreska a po południu już była całkiem wyraźna. No zmartwił mnie ten dzisiejszy test a miałam tylko jeden, ale do jutra muszę wytrzymać

Chodziłam siku jakoś ok 5 nad ranem, więc już myślałam że może dlatego... Ale test tej samej czułości tylko z innej firmy.. W piątek rano jak zrobiłam to była blada kreska a po południu już była całkiem wyraźna. No zmartwił mnie ten dzisiejszy test a miałam tylko jeden, ale do jutra muszę wytrzymać
Ja miałam identyczna betę jak Ty troszkę niższa, 34.99 i kreski na pinku wychodziły już takie, ze było widać. Dzień przed badaniem wieczorem zrobiłam test i był dużo jaśniejszy niż reszta. Wpadłam w panikę bo pomyślałam, ze to biochem kolejny, okazało się, ze za dużo wypiłam bo beta wzrosła do 90,6 a test na drugi dzień rano był dużo ciemniejszy. Każda firma się inaczej wybarwia. Spokojnie ❤️

Ja miałam podobna sytuację w piątek beta 77,1 wczoraj zrobiłam test pod wieczór i wyszedl bez żadnej drugiej kreski. Jutro idę z duszą na ramieniu zrobić betę....

Ja miałam podobna sytuację w piątek beta 77,1 wczoraj zrobiłam test pod wieczór i wyszedl bez żadnej drugiej kreski. Jutro idę z duszą na ramieniu zrobić betę....
Trzymam kciuki, daj znać jutro :) Ja nastawiam się pozytywnie. A masz jakieś objawy? Mnie bez przerwy pobolewa lewy jajnik no i biegam na siku zdecydowanie częściej

Trzymam kciuki, daj znać jutro :) Ja nastawiam się pozytywnie. A masz jakieś objawy? Mnie bez przerwy pobolewa lewy jajnik no i biegam na siku zdecydowanie częściej
Tak mam pewne obawy, raz że to jednak niska beta jak na ten dzień cyklu.... A dwa ze mam wrażenie że piersi bolą mniej i są inne.... No zobaczymy. Dam znać jak będę miała wynik. I też czekam na wieści jutro 😊

reklama
To i ja się z Wami chciałam przywitac-przeczytalam cały wątek 😀
Też z duszą na ramieniu,bo jestem w 4 ciąży..A mam tylko jednego szkraba.
Termin z OM wypada mi na 8 sierpień. Jak się wszystko dobrze potoczy to jak wytrzymam do końca lipca to będzie sukces😉
Mam na "koncie" zatrzymanie akcji serca w 8tc, z drugiej ciąży mam synka,trzecia..najgorsza bo pozamaciczna(cudem uniknęłam wycięcia jajowodów) no i teraz 4...

Nie nastawiam się, ale bardzo bym chciała ♥️wizytę mam dopiero przed świętami,także czekaja mnie jeszcze ponad 2 tyg niepewności. Trzymam za Was kciuki ♥️

Do góry