reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Cześć dziewczyny :)
To moja pierwsza ciąża, w piątek zrobiłam test i wyszła blada kreska, więc zrobiłam betę i wyniosła 35.6
Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny test i nie widziałam już żadnej drugiej kreski.. Jutro wybiorę się na betę.
Fajnie, że można tu z wami na bieżąco wszystko konsultować :)

reklama
Cześć dziewczyny :)
To moja pierwsza ciąża, w piątek zrobiłam test i wyszła blada kreska, więc zrobiłam betę i wyniosła 35.6
Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny test i nie widziałam już żadnej drugiej kreski.. Jutro wybiorę się na betę.
Fajnie, że można tu z wami na bieżąco wszystko konsultować :)
Na 100% robiłaś tej samej czułości test? Robiłaś tez z porannego moczu?

Na 100% robiłaś tej samej czułości test? Robiłaś tez z porannego moczu?
Chodziłam siku jakoś ok 5 nad ranem, więc już myślałam że może dlatego... Ale test tej samej czułości tylko z innej firmy.. W piątek rano jak zrobiłam to była blada kreska a po południu już była całkiem wyraźna. No zmartwił mnie ten dzisiejszy test a miałam tylko jeden, ale do jutra muszę wytrzymać

Chodziłam siku jakoś ok 5 nad ranem, więc już myślałam że może dlatego... Ale test tej samej czułości tylko z innej firmy.. W piątek rano jak zrobiłam to była blada kreska a po południu już była całkiem wyraźna. No zmartwił mnie ten dzisiejszy test a miałam tylko jeden, ale do jutra muszę wytrzymać
Ja miałam identyczna betę jak Ty troszkę niższa, 34.99 i kreski na pinku wychodziły już takie, ze było widać. Dzień przed badaniem wieczorem zrobiłam test i był dużo jaśniejszy niż reszta. Wpadłam w panikę bo pomyślałam, ze to biochem kolejny, okazało się, ze za dużo wypiłam bo beta wzrosła do 90,6 a test na drugi dzień rano był dużo ciemniejszy. Każda firma się inaczej wybarwia. Spokojnie ❤️

Ja miałam podobna sytuację w piątek beta 77,1 wczoraj zrobiłam test pod wieczór i wyszedl bez żadnej drugiej kreski. Jutro idę z duszą na ramieniu zrobić betę....

Ja miałam podobna sytuację w piątek beta 77,1 wczoraj zrobiłam test pod wieczór i wyszedl bez żadnej drugiej kreski. Jutro idę z duszą na ramieniu zrobić betę....
Trzymam kciuki, daj znać jutro :) Ja nastawiam się pozytywnie. A masz jakieś objawy? Mnie bez przerwy pobolewa lewy jajnik no i biegam na siku zdecydowanie częściej

Trzymam kciuki, daj znać jutro :) Ja nastawiam się pozytywnie. A masz jakieś objawy? Mnie bez przerwy pobolewa lewy jajnik no i biegam na siku zdecydowanie częściej
Tak mam pewne obawy, raz że to jednak niska beta jak na ten dzień cyklu.... A dwa ze mam wrażenie że piersi bolą mniej i są inne.... No zobaczymy. Dam znać jak będę miała wynik. I też czekam na wieści jutro 😊

reklama
To i ja się z Wami chciałam przywitac-przeczytalam cały wątek 😀
Też z duszą na ramieniu,bo jestem w 4 ciąży..A mam tylko jednego szkraba.
Termin z OM wypada mi na 8 sierpień. Jak się wszystko dobrze potoczy to jak wytrzymam do końca lipca to będzie sukces😉
Mam na "koncie" zatrzymanie akcji serca w 8tc, z drugiej ciąży mam synka,trzecia..najgorsza bo pozamaciczna(cudem uniknęłam wycięcia jajowodów) no i teraz 4...

Nie nastawiam się, ale bardzo bym chciała ♥️wizytę mam dopiero przed świętami,także czekaja mnie jeszcze ponad 2 tyg niepewności. Trzymam za Was kciuki ♥️

Do góry