reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

To będziemy jutro razem w rozkminach, bo mi w sobotę niby wyszło 97, ale miesiączkę miałam już mega dawno, wiec może po prostu przesunęła nam się owulacja. Test w sobotę tez ledwo mi wyszedł :).
Mi w dniu spodziewanej miesiączki (poniedziałek) wyszedł bladzioch w środę już wyraźne dwie kreski w piątek beta 77,1 i wielka niewiadoma.
ja w terminie okresu robiłam test z marketu i nie wyszedł nawet cień cienia, Też się zaniepokoiłam i zrobiłam badanie z krwi, beta - 158
Ja to bym chyba była spokojniejsza jak bym miała betę ponad 100 😊

reklama
Mi w dniu spodziewanej miesiączki (poniedziałek) wyszedł bladzioch w środę już wyraźne dwie kreski w piątek beta 77,1 i wielka niewiadoma.

Ja to bym chyba była spokojniejsza jak bym miała betę ponad 100 😊
To jesteśmy w kontakcie w poniedziałek o dowiemy się co się tam zadziało! :)

Hej dziewczyny, u nas 2 kreski wyszły w piątek 😁
Ostatnia miesiączka koniec października, z Om termin na 4 sierpnia.
Mam już synka - 13 grudnia skończy 1,5 roku. O bobo staraliśmy się praktycznie zaraz po połogu ale ze ja karmie piersią dostałam pierwszy okres gdy maluch skończył rok, a teraz cykle nieregularne. Jutro idę na betę i będę umawiać wizytę u gina jeszcze przed świętami

Mam już synka - 13 grudnia skończy 1,5 roku. O bobo staraliśmy się praktycznie zaraz po połogu ale ze ja karmie piersią dostałam pierwszy okres gdy maluch skończył rok, a teraz cykle nieregularne. Jutro idę na betę i będę umawiać wizytę u gina jeszcze przed świętami
Gratulacje 😊 trzymam kciuki za jutrzejszą betę.

Mi zmieniło daty po owulacji bo wbiłam zamiast termin z om to z dnia po piku na testach owulacyjnych i wyszło, ze jutro mam niby dopiero 4+6. Tez idę na betę jutro i w środę. Także to będzie już 3 beta 🫣, ale to lekarz mi zalecił żeby sprawdzić jak to tam przyrasta.

Cześć miałam się z wami przywitać jutro ale że jutro sporo dziewczyn robi betę, a ja też to witam się już dziś. Wczoraj i dziś na teście słabiutkie kreski, ale są. Jestem po dwóch stratach w tym roku więc troszkę strachu jest, choć i radość i nadzieja że może tym razem🙂.

Hejka :D gratulacje, masz bardzo podobna sytuację do mnie. Synek 1,5 roku i wizyta przed świętami. Oby wszystko było dobrze 😘

reklama
Do góry