reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Cześć,
Nieśmiało do Was dołączam, żeby nie zapeszyć. Mam 7-letnią córę i poronienie zatrzymane sierpniu w 7tc.
W środę rano bladzioch, dzisiaj kreska już nieco bardziej wyraźna.
Jeszcze przed pierwszym testem miałam mega „kapcia” w ustach, a teraz zmieniło się w to w mdłości i duże wyczulenie na zapachy.
Idę na betę w środę, a wizytę u lekarza mam ustawioną po świętach.
Trzymam mocno za Was kciuki i życzę bezproblemowych kolejnych tygodni w dwu lub wielopaku ;)

Załączniki

• 2007599E-1CDC-4421-AAE9-74EAFC66A408.jpeg
    2007599E-1CDC-4421-AAE9-74EAFC66A408.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 72
  • 2B6A63EB-0D39-4984-ADB2-F274B86626B3.jpeg
    2B6A63EB-0D39-4984-ADB2-F274B86626B3.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 72
reklama
Cześć,
Nieśmiało do Was dołączam, żeby nie zapeszyć. Mam 7-letnią córę i poronienie zatrzymane sierpniu w 7tc.
Jeszcze przed pierwszym testem miałam mega „kapcia” w ustach, a teraz zmieniło się w to w mdłości i duże wyczulenie na zapachy.
Trzymam mocno za Was kciuki i życzę bezproblemowych kolejnych tygodni w dwu lub wielopaku ;)
Serdecznie witamy ❤️ leć na bete, piekna kreska 🌸

Chodziłam siku jakoś ok 5 nad ranem, więc już myślałam że może dlatego... Ale test tej samej czułości tylko z innej firmy.. W piątek rano jak zrobiłam to była blada kreska a po południu już była całkiem wyraźna. No zmartwił mnie ten dzisiejszy test a miałam tylko jeden, ale do jutra muszę wytrzymać
a masz może zdjęcie tego testu co nie wyszedł? Powiem Ci tak, że ja robiąc teraz testy jak wariatka, zauważyłam, ze widoczność kresek na testach różnych firm potrafi być diametralnie rożna

Cześć,
wow! U mnie przy takiej jasnej kresce na facelle na pinku totalnie nic nie było widać😀

Mnie rozłożyło totalnie, boli mnie gardło i ogólnie czuje się jak 💩 😣 wieczorem miałam takie mdłości, ze aż szarpało mnie na wymioty. Mąż się śmiał, ze już się zaczyna, ale ja mam wrażenie, ze to od tej infekcji🙄 jutro idę z córką na cykliczny zastrzyk do przychodni i jeśli będę się czuć tak samo źle, to wcisnę się do swojej lekarki

Mnie rozłożyło totalnie, boli mnie gardło i ogólnie czuje się jak 💩 😣 wieczorem miałam takie mdłości, ze aż szarpało mnie na wymioty. Mąż się śmiał, ze już się zaczyna, ale ja mam wrażenie, ze to od tej infekcji🙄 jutro idę z córką na cykliczny zastrzyk do przychodni i jeśli będę się czuć tak samo źle, to wcisnę się do swojej lekarki
Kurde to zdrówka dużo! Faktycznie może wejdź do swojej lekarki!

Ja juz byłam na badaniach czekam na wynik bety. Proszę o kciuki 🥺❤️

reklama
Do góry