reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama

Załączniki

• Screenshot_20221202_170616_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_20221202_170616_com.google.android.apps.docs.jpg
    294 KB · Wyświetleń: 64
a masz pewność, kiedy była owulacja? To Twój pierwszy pomiar bety?
Tak pierwszy pomiar,nie jestem pewna dokładnie kiedy była owulacja. Ja już jestem mama i w poprzednich ciążach ta beta była na tym etapie wyższa....mialam też dwie ciążę biochemiczne które straciłam w 6 tyg... I nawet w tej biochemicznej ta beta była wyższa...

Tak pierwszy pomiar,nie jestem pewna dokładnie kiedy była owulacja. Ja już jestem mama i w poprzednich ciążach ta beta była na tym etapie wyższa....mialam też dwie ciążę biochemiczne które straciłam w 6 tyg... I nawet w tej biochemicznej ta beta była wyższa...
sprawdź przyrost, myślę, że to będzie najlepsze, co możesz teraz zrobić. Dla pocieszenia Ci napisze, że moja beta tez jest bardzo leniwa, dużo niższa niż u innych dziewczyn, ale jakoś się turlamy😁

reklama
sprawdź przyrost, myślę, że to będzie najlepsze, co możesz teraz zrobić. Dla pocieszenia Ci napisze, że moja beta tez jest bardzo leniwa, dużo niższa niż u innych dziewczyn, ale jakoś się turlamy😁
A który jesteś tydzień teraz? No taki mam zamiar w poniedziałek powtórzyć i się umówiłam na wizytę na wtorek do lekarza niby to już będzie 5tyg i 1 dzień....

Do góry