reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny robiłam dziś pierwszy pomiar bety i progesteronu. Chyba jestem 4t+4. Beta 530 miU/ml, progesteron 19,84ng/ml. Pojutrze chce powtórzyć betę, co myślicie o tych wynikach?
Bardzo ładne wyniki ;)

Kurczę chyba idę jutro do lekarza. Wciąż nie mogę się zdecydować czy iść (a będzie to generowało trochę problemów - mąż musi się wyrwać z pracy do dziecka) czy jednak czekać do 8 grudnia 🙈
Jutro 5+3, iść czy nie iść?

Bardzo ładne wyniki ;)

Kurczę chyba idę jutro do lekarza. Wciąż nie mogę się zdecydować czy iść (a będzie to generowało trochę problemów - mąż musi się wyrwać z pracy do dziecka) czy jednak czekać do 8 grudnia 🙈
Kurcze u was lekarze tak wcześnie przyjmują? Mnie zapisali na 30.12 czyli 9t, dzisiaj udało mi się przełożyć na jakieś 2 tygodnie wcześniej :p. Ja bym poszła z ciekawości jak jest taka możliwość :D

Bardzo ładne wyniki ;)

Hmm i tutaj No zależy czy wytrzymasz do 8 grudnia, to jest za tydzień w sumie wiec może bym poczekała, ale ja dająca dobre rady idę po 1,5 tygodniu znowu żeby zobaczyć zarodek 😂

Kurcze u was lekarze tak wcześnie przyjmują? Mnie zapisali na 30.12 czyli 9t, dzisiaj udało mi się przełożyć na jakieś 2 tygodnie wcześniej :p. Ja bym poszła z ciekawości jak jest taka możliwość :D
Na NFZ mam dopiero na 15.12 ,wiec to będzie gdzieś 7-8 tydzień chyba, prywatnie przyjmują zawsze jak chcesz 😅

Wiesz co prywatnie można wszystko 🤷🏻‍♀️

z tym, ze jutro wizyta z Luxmedu a 8 grudnia to już za grube hajsy u mojej lekarki kochanej, która prowadziła ciąże z córka ;)

No ale wciąż nie wiem czy to warto 🙈

reklama
Bardzo ładne wyniki ;)

jeśli nic się nie dzieje złego to bym poczekała, tym bardziej, jeśli wiąże się to z kombinowaniem męża. W końcu 8.12 już niedługo😁

Do góry