reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny robiłam dziś pierwszy pomiar bety i progesteronu. Chyba jestem 4t+4. Beta 530 miU/ml, progesteron 19,84ng/ml. Pojutrze chce powtórzyć betę, co myślicie o tych wynikach?
Bardzo ładne wyniki ;)

Kurczę chyba idę jutro do lekarza. Wciąż nie mogę się zdecydować czy iść (a będzie to generowało trochę problemów - mąż musi się wyrwać z pracy do dziecka) czy jednak czekać do 8 grudnia 🙈
Jutro 5+3, iść czy nie iść?

Bardzo ładne wyniki ;)

Kurczę chyba idę jutro do lekarza. Wciąż nie mogę się zdecydować czy iść (a będzie to generowało trochę problemów - mąż musi się wyrwać z pracy do dziecka) czy jednak czekać do 8 grudnia 🙈
Kurcze u was lekarze tak wcześnie przyjmują? Mnie zapisali na 30.12 czyli 9t, dzisiaj udało mi się przełożyć na jakieś 2 tygodnie wcześniej :p. Ja bym poszła z ciekawości jak jest taka możliwość :D

Bardzo ładne wyniki ;)

Hmm i tutaj No zależy czy wytrzymasz do 8 grudnia, to jest za tydzień w sumie wiec może bym poczekała, ale ja dająca dobre rady idę po 1,5 tygodniu znowu żeby zobaczyć zarodek 😂

Kurcze u was lekarze tak wcześnie przyjmują? Mnie zapisali na 30.12 czyli 9t, dzisiaj udało mi się przełożyć na jakieś 2 tygodnie wcześniej :p. Ja bym poszła z ciekawości jak jest taka możliwość :D
Na NFZ mam dopiero na 15.12 ,wiec to będzie gdzieś 7-8 tydzień chyba, prywatnie przyjmują zawsze jak chcesz 😅

Wiesz co prywatnie można wszystko 🤷🏻‍♀️

z tym, ze jutro wizyta z Luxmedu a 8 grudnia to już za grube hajsy u mojej lekarki kochanej, która prowadziła ciąże z córka ;)

No ale wciąż nie wiem czy to warto 🙈

reklama
Bardzo ładne wyniki ;)

jeśli nic się nie dzieje złego to bym poczekała, tym bardziej, jeśli wiąże się to z kombinowaniem męża. W końcu 8.12 już niedługo😁

Do góry