reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Wszystko póki co na miejscu. Dziś z usg 6+5 (z moich wyliczeń 6+6 ale dopuszczam ten jeden dzień obsuwy). Serduszko 141😍 trochę jej się nie spodobało ciałko żółte ale nie na tyle żeby się tym podobno przejmować. Pojawił się drobny krwiak pod kosmowka, ale podobno bezpiecznie ułożony i to on może być źródłem plamienia i jeszcze może wrócić trochę plamienie. Na tydzień L4 ze względu na krwiaka. Mam leżeć i odpoczywać
Wspaniałe wieści :)

Może to zabrzmi trochę obcesowo ale mam wrażenie, że bardzo mało z nas sierpniówek odpada 8-) widać to szczęśliwy termin :D

reklama
Ja w tym miesiącu jeszcze USG, nifty, prenatalne z pappa. Combo.
Oby wszystko okazało się w porządku.

Ziemniaki, kotlet drobiowy ale w cieście naleśnikowym I surówka- 159 kurka No!

Pozwalasz se panienko 😁
Na przyszłość ziemniaki mniej podnoszą cukier jeśli ugotujesz je wcześniej i ostudzisz. Później można na przykład podpiec w piekarnik. No i ciasto naleśnikowe mogło to zrobić.
Ewentualnie jeśli surówka była gotowcem to na bank miała cukier

S
Pozwalasz se panienko 😁
Na przyszłość ziemniaki mniej podnoszą cukier jeśli ugotujesz je wcześniej i ostudzisz. Później można na przykład podpiec w piekarnik. No i ciasto naleśnikowe mogło to zrobić.
Ewentualnie jeśli surówka była gotowcem to na bank miała cukier
surowka homemade 😃 muszę siąść nad przepisami i postudiowac, bo improwizuję na razie. Ale to był pierwszy obiad, który zjadłam w całości i że smakiem od początku ciąży.

Mnie w tym zestawie zabiłyby ziemniaki😉mega podnoszą mi cukier..nawet pół ziemniaka.. nawet jakbym go polizał,to cukier kosmos 😉

reklama
Do góry