reklama
Kreatywnynick
Fanka BB :)
Bardzo dobra wiadomośćWszystko póki co na miejscu. Dziś z usg 6+5 (z moich wyliczeń 6+6 ale dopuszczam ten jeden dzień obsuwy). Serduszko 141 trochę jej się nie spodobało ciałko żółte ale nie na tyle żeby się tym podobno przejmować. Pojawił się drobny krwiak pod kosmowka, ale podobno bezpiecznie ułożony i to on może być źródłem plamienia i jeszcze może wrócić trochę plamienie. Na tydzień L4 ze względu na krwiaka. Mam leżeć i odpoczywać
graż_ka
Ale nie martwimy się tym?Nie mierzyła, ale nie tyle jej się nie podobała wielkość co kształt. Coś mówiła o wysyceniu czy jakoś tak, ale mam takie dawki dupka, że już więcej nie zrobimy.
Wizyta za tydzień i zobaczymy jak to będzie wyglądało
Zazuu
Ale nie martwimy się tym?
Podobno nie
jak ja pytałam ginekologa o wymiary i jakiemu tc to odpowiada to moj gin tylko przewracał oczami mi odpowiadał „No wie pani, skąd takie pytania”Super newsy! A mierzyła ci ten pęcherzyk żółtkowy? To była moja zmora w dwóch ostatnich ciążach i teraz to było pierwsze co o co pytałam na dwóch wizytach, bardzo się tym stresowałam.
Malwina89
Super jest serduszko, poleżysz i krwiak się wchłonie i za tydzień ciąg dalszy dobrych wiadomościWszystko póki co na miejscu. Dziś z usg 6+5 (z moich wyliczeń 6+6 ale dopuszczam ten jeden dzień obsuwy). Serduszko 141 trochę jej się nie spodobało ciałko żółte ale nie na tyle żeby się tym podobno przejmować. Pojawił się drobny krwiak pod kosmowka, ale podobno bezpiecznie ułożony i to on może być źródłem plamienia i jeszcze może wrócić trochę plamienie. Na tydzień L4 ze względu na krwiaka. Mam leżeć i odpoczywać
aneczka8620
Początkująca w BB
Cudowna wiadomośćWszystko póki co na miejscu. Dziś z usg 6+5 (z moich wyliczeń 6+6 ale dopuszczam ten jeden dzień obsuwy). Serduszko 141 trochę jej się nie spodobało ciałko żółte ale nie na tyle żeby się tym podobno przejmować. Pojawił się drobny krwiak pod kosmowka, ale podobno bezpiecznie ułożony i to on może być źródłem plamienia i jeszcze może wrócić trochę plamienie. Na tydzień L4 ze względu na krwiaka. Mam leżeć i odpoczywać
reklama
Podziel się: