reklama
Zazuu
Fanka BB :)
Wszystko póki co na miejscu. Dziś z usg 6+5 (z moich wyliczeń 6+6 ale dopuszczam ten jeden dzień obsuwy). Serduszko 141 trochę jej się nie spodobało ciałko żółte ale nie na tyle żeby się tym podobno przejmować. Pojawił się drobny krwiak pod kosmowka, ale podobno bezpiecznie ułożony i to on może być źródłem plamienia i jeszcze może wrócić trochę plamienie. Na tydzień L4 ze względu na krwiaka. Mam leżeć i odpoczywać
Załączniki
mimo krwiaka, cudne wiadomościWszystko póki co na miejscu. Dziś z usg 6+5 (z moich wyliczeń 6+6 ale dopuszczam ten jeden dzień obsuwy). Serduszko 141 trochę jej się nie spodobało ciałko żółte ale nie na tyle żeby się tym podobno przejmować. Pojawił się drobny krwiak pod kosmowka, ale podobno bezpiecznie ułożony i to on może być źródłem plamienia i jeszcze może wrócić trochę plamienie. Na tydzień L4 ze względu na krwiaka. Mam leżeć i odpoczywać
agutek_
CudownieWszystko póki co na miejscu. Dziś z usg 6+5 (z moich wyliczeń 6+6 ale dopuszczam ten jeden dzień obsuwy). Serduszko 141 trochę jej się nie spodobało ciałko żółte ale nie na tyle żeby się tym podobno przejmować. Pojawił się drobny krwiak pod kosmowka, ale podobno bezpiecznie ułożony i to on może być źródłem plamienia i jeszcze może wrócić trochę plamienie. Na tydzień L4 ze względu na krwiaka. Mam leżeć i odpoczywać
EMilkaaa84
Nooooo
Anasta07
Super newsy! A mierzyła ci ten pęcherzyk żółtkowy? To była moja zmora w dwóch ostatnich ciążach i teraz to było pierwsze co o co pytałam na dwóch wizytach, bardzo się tym stresowałam.Wszystko póki co na miejscu. Dziś z usg 6+5 (z moich wyliczeń 6+6 ale dopuszczam ten jeden dzień obsuwy). Serduszko 141 trochę jej się nie spodobało ciałko żółte ale nie na tyle żeby się tym podobno przejmować. Pojawił się drobny krwiak pod kosmowka, ale podobno bezpiecznie ułożony i to on może być źródłem plamienia i jeszcze może wrócić trochę plamienie. Na tydzień L4 ze względu na krwiaka. Mam leżeć i odpoczywać
Owulacja
To leż i odpoczywajWszystko póki co na miejscu. Dziś z usg 6+5 (z moich wyliczeń 6+6 ale dopuszczam ten jeden dzień obsuwy). Serduszko 141 trochę jej się nie spodobało ciałko żółte ale nie na tyle żeby się tym podobno przejmować. Pojawił się drobny krwiak pod kosmowka, ale podobno bezpiecznie ułożony i to on może być źródłem plamienia i jeszcze może wrócić trochę plamienie. Na tydzień L4 ze względu na krwiaka. Mam leżeć i odpoczywać
Zazuu
Super newsy! A mierzyła ci ten pęcherzyk żółtkowy? To była moja zmora w dwóch ostatnich ciążach i teraz to było pierwsze co o co pytałam na dwóch wizytach, bardzo się tym stresowałam.
Nie mierzyła, ale nie tyle jej się nie podobała wielkość co kształt. Coś mówiła o wysyceniu czy jakoś tak, ale mam takie dawki dupka, że już więcej nie zrobimy.
Wizyta za tydzień i zobaczymy jak to będzie wyglądało
reklama
graż_ka
Super super super!!!!Wszystko póki co na miejscu. Dziś z usg 6+5 (z moich wyliczeń 6+6 ale dopuszczam ten jeden dzień obsuwy). Serduszko 141 trochę jej się nie spodobało ciałko żółte ale nie na tyle żeby się tym podobno przejmować. Pojawił się drobny krwiak pod kosmowka, ale podobno bezpiecznie ułożony i to on może być źródłem plamienia i jeszcze może wrócić trochę plamienie. Na tydzień L4 ze względu na krwiaka. Mam leżeć i odpoczywać
Podziel się: