mi gin przy 92 nic nie powiedziałGlukoza na czczo wyszła mi 89,9, chyba jest w miarę? Maks to 92
reklama
JoannaLaura
Fanka BB :)
Ufff. Ja chyba poniedziałek/wtorek idę do gin, bo już szału dostajemi gin przy 92 nic nie powiedział
Ann1993
u mnie od 7 tygodnia i trwają do tej pory, jak jestem głodna mdli mnie, jak coś zjem jest jeszcze gorzej a jak już się przejem to tragedia. Od miesiąca czuje się jakbym była ciagle na kacu.A tak z ciekawości od którego tygodnia zaczęły Wam się mdłości? Ja miałam je jeden dzień czy 2 i po temacie teraz mam wątpliwości czy to w ogóle od ciąży
CoTuPoczne
Jest okejGlukoza na czczo wyszła mi 89,9, chyba jest w miarę? Maks to 92
W zeszłej ciąży miałam 93 i miałam dwie Krzywe (i zero cukrzycy).
A w tej szczęśliwie 85 wiec odetchnęłam, ze dopiero za pare miesięcy będę pic to obrzydlistwo
Zazuu
@fanaberiasnow? Co Wy w tych gabinetach robicie tyle czasu?
milobuzik
tak jasne, wiem o tym, ale wolałabym poczekać z ewentualnymi "wyrokami" do połówkowego - jasne, że wolałabym wiedzieć przed urodzeniem czy będzie zdrowy, żeby się przygotować (choć 100% pewności ŻADNE badanie prenatalne nie da).Pamiętaj, że wykrycie wad jeszcze w życiu płodowym robi się nie tylko w celu dokonania aborcji ale też najlepszej opieki poporodowej, zaplanowaniu ewentualnych operacji nawet w brzuchu mamy czy znalezienia najlepszego oddziału neonatologicznego dla chorego maluszka.
Tak więc zawsze warto wiedzieć, również po to żeby urodzić
Chyba jednak nie chcę przygotowywać się do choroby dziecka przez całą ciąże, bo jeśli taka wiadomość by się pojawiła, to nie uniknę stresu,a nie chciałabym dziecku dokładać jeszcze przez swoje płacze i emocje na wczesnym etapie rozwoju
Zazuu
tak jasne, wiem o tym, ale wolałabym poczekać z ewentualnymi "wyrokami" do połówkowego - jasne, że wolałabym wiedzieć przed urodzeniem czy będzie zdrowy, żeby się przygotować (choć 100% pewności ŻADNE badanie prenatalne nie da).
Chyba jednak nie chcę przygotowywać się do choroby dziecka przez całą ciąże, bo jeśli taka wiadomość by się pojawiła, to nie uniknę stresu,a nie chciałabym dziecku dokładać jeszcze przez swoje płacze i emocje na wczesnym etapie rozwoju
Rozumiem, ważne że znasz wszytkie opcje
Zazuu
Czyli dziś:
@fanaberiasnow 15:00
@Panna_baranna 16:45
@Helilo 17:45
@Malwina89 19:00
Wszystkim pannom z listy przypominam, że informacje wrzucamy OD RAZU (może być jeszcze bez gaci) a nie po powrocie do domu, zakupach, fryzjerze i szopingu.
Mile widziane foteczki
@Panna_baranna mam nadzieję, że szybciej nam zdasz relacje kciuki
fanaberiasnow
Jestem już po, było opóźnienie, potem do apteki a w domu rodzina się zjechała i teraz mam czas napisać, sorcia@fanaberiasnow? Co Wy w tych gabinetach robicie tyle czasu?
Wszystko jest w porządku, słyszałam serduszko, to piękny dźwięk. Maluch ma 0,75 cm. Założono mi kartę ciąży, dostałam tez duphaston, bo delikatnie nieregularna kosmowka jest.
Kolejna wizyta za 3 tyg
reklama
fanaberiasnow
A i według miesiączki jak i usg data porodu na 24.08Jestem już po, było opóźnienie, potem do apteki a w domu rodzina się zjechała i teraz mam czas napisać, sorcia
Wszystko jest w porządku, słyszałam serduszko, to piękny dźwięk. Maluch ma 0,75 cm. Założono mi kartę ciąży, dostałam tez duphaston, bo delikatnie nieregularna kosmowka jest.
Kolejna wizyta za 3 tyg
Podziel się: