reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

cześć dziewczyny dawno tu nie pisałam u nas już 10 tydzień +5 dni ale mdłości nie odpuszczają dziś czuje się totalnie wypłukana z energi

Załączniki

• 83DF3508-F6AC-4C28-90D7-B0922E584127.jpeg
    83DF3508-F6AC-4C28-90D7-B0922E584127.jpeg
    227,8 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Łapie mnie znowu na rzyganko, po wczorajszym dniu myślałam, że najgorsze za mną. Jestem tez głodna, chociaż jadlam niedawno szczawiową. Zaraz opierdziele jeszcze pierogi ukraińskie. I jestem taaaaakaaaa zmęciona. Ziewam cały czas. Podczytuje trochę teraz, żeby być na bieżąco, ale nie mam siły się już produkować i pisać w miarę po ludzku, składnie i z sensem. 😞 Pozostaje mi teraz jedynie zostawiać reakcje na Wasze komentarze, żeby okazywać wsparcie, zrozumienie, czy współczucie. Kiedy przyjdą lepsze dni... (?) 😄
W drugim trymestrze 🙈

Hej dziewczyny. Orientuje się któraś w interpretacji wyników na toksoplazmozę? Z tego co się doszukałem w internecie to te wyniki mogą świadczyć o przebytym zakażeniu w przeszłości,ale sama nie wiem. Wizyta u lekarza 12 stycznia. Gdyby było kiepskie bardzo zdj dajcie znać

Załączniki

• 6319e0a5-fdc8-48fa-abe0-7f77ef5daedc.jpeg
    6319e0a5-fdc8-48fa-abe0-7f77ef5daedc.jpeg
    84,5 KB · Wyświetleń: 61
W drugim trymestrze 🙈
U mnie jakoś tak lepiej w Mdłościami, trochę mam jak jestem głodna.
Ale najgorsze jest to zmęczenie, wczoraj wchodziłam na 10te piętro bo winda nie działała to koniecznie co dwa piętra przystanek, serce waliło jak oszalałe i zadyszka 🤣
A dzisiaj jak wracałam z psem to mam trochę pod górkę i taka zadyszka mnie złapała 🤣 koniec świata
Mogłabym tylko leżeć na kanapie

U mnie jakoś tak lepiej w Mdłościami, trochę mam jak jestem głodna.
Ale najgorsze jest to zmęczenie, wczoraj wchodziłam na 10te piętro bo winda nie działała to koniecznie co dwa piętra przystanek, serce waliło jak oszalałe i zadyszka 🤣
A dzisiaj jak wracałam z psem to mam trochę pod górkę i taka zadyszka mnie złapała 🤣 koniec świata
Mogłabym tylko leżeć na kanapie

O noo, ja też mam zadyszki, największe przy mówieniu. Chociaż w sumie, jak przyspiesza kroku to też. Myślałam, że to za wczesny etap, żeby organizm tak reagował, ale w sumie objętość krwi już chyba zaczęła się zwiększać, więc to całkiem prawdopodobne.

reklama
Jestem w pracy to mogę pisać :D

Dzisiaj po kąpieli gotowałam w szlafroku i poczułam jak mi coś spływa po nodze. Jasno beżowa strużka śluzu :( Cycki mniej mnie bolą, mdłości już brak.
Jutro diabe i endo.
Ja mam wszystko za darmo bom dino :D

Do góry