Zuzanna1996
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W drugim trymestrzeŁapie mnie znowu na rzyganko, po wczorajszym dniu myślałam, że najgorsze za mną. Jestem tez głodna, chociaż jadlam niedawno szczawiową. Zaraz opierdziele jeszcze pierogi ukraińskie. I jestem taaaaakaaaa zmęciona. Ziewam cały czas. Podczytuje trochę teraz, żeby być na bieżąco, ale nie mam siły się już produkować i pisać w miarę po ludzku, składnie i z sensem. Pozostaje mi teraz jedynie zostawiać reakcje na Wasze komentarze, żeby okazywać wsparcie, zrozumienie, czy współczucie. Kiedy przyjdą lepsze dni... (?)
U mnie jakoś tak lepiej w Mdłościami, trochę mam jak jestem głodna.W drugim trymestrze
a nie lepiej taki hołm-mejd rosół udający zupkę chińską?Hej dziewczyny pozwalacie sobie na zupki chińskie w ciąży nic innego mi nie przechodzi
zainspirowalas mnie, idę po zupkę chińskąHej dziewczyny pozwalacie sobie na zupki chińskie w ciąży nic innego mi nie przechodzi
Ja zjadłam połowę była smaczna ale już powoli robi mi się nie dobrzezainspirowalas mnie, idę po zupkę chińską
U mnie jakoś tak lepiej w Mdłościami, trochę mam jak jestem głodna.
Ale najgorsze jest to zmęczenie, wczoraj wchodziłam na 10te piętro bo winda nie działała to koniecznie co dwa piętra przystanek, serce waliło jak oszalałe i zadyszka
A dzisiaj jak wracałam z psem to mam trochę pod górkę i taka zadyszka mnie złapała koniec świata
Mogłabym tylko leżeć na kanapie
Fu, kobietki nie jedzcie tej chemiizainspirowalas mnie, idę po zupkę chińską