reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ja nie jestem z poznania, ale cała rodziny od mojej mamy jest z okolic poznania. Wiec w połowie coś we mnie płynie. Także może stad miłość do pyr 🤭

rozumiem, ja z trudem wytrzymałam te 3 tyg przerwy ale pocieszałam się tym… ze i tak nie dałoby mi to aż tyle spokoju. Dopiero teraz po skończonym 10 tc czuje się trochę spokojniej bo już lekarka mi powiedziała, ze najgorsze za nami. Byle do prenatalnych 🙈
z drugiej strony to tez fakt, ze częste wizyty dają tez spokój tylko na chwile. Wczoraj po 20:00 miałam usg, a mimo wszystko dzisiaj już mam stres czy wszystko Ok🙄

Tak mi mów...
Mierzycie temperaturę? Macie wahania?
🥵😵
Nie mierze i nie mierzylam :)
Za to teraz muszę kupić ciśnieniomierz i mierzyć 🙈
Jako, ze nigdy z ciśnieniem problemów nie miałam to zrzucam na to, ze chwile przed wizyta kiedy się stresuje to mogę mieć wywalone w kosmos… ale sprawdzać mam zalecenie 😏 starość

reklama
Do góry