Zazuu
Fanka BB :)
Oooo, tez jesteś z Poznania?
Pochodze nie stąd, ale kupiłam z partnerem dom pod Poznaniem bo on z tych okolic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo, tez jesteś z Poznania?
zawsze muszę znaleźć się w jakiejś wąskiej niekoniecznie szczęśliwej grupieJa czytałam, ze niby po usłyszeniu serca szansa na poronienie zmniejsza się do 3%, ale dla mnie przykre by było
Tak mi mów...Ja czytałam, ze niby po usłyszeniu serca szansa na poronienie zmniejsza się do 3%, ale dla mnie przykre by było
z drugiej strony to tez fakt, ze częste wizyty dają tez spokój tylko na chwile. Wczoraj po 20:00 miałam usg, a mimo wszystko dzisiaj już mam stres czy wszystko Okrozumiem, ja z trudem wytrzymałam te 3 tyg przerwy ale pocieszałam się tym… ze i tak nie dałoby mi to aż tyle spokoju. Dopiero teraz po skończonym 10 tc czuje się trochę spokojniej bo już lekarka mi powiedziała, ze najgorsze za nami. Byle do prenatalnych
Ja tez nie jestemPochodze nie stąd, ale kupiłam z partnerem dom pod Poznaniem bo on z tych okolic
Bo tak naprawdę co to za różnica, jak często chodzisz na te wizyty - możesz chodzić 3 razy w tygodniu i jak coś ma się stać to się stanie.z drugiej strony to tez fakt, ze częste wizyty dają tez spokój tylko na chwile. Wczoraj po 20:00 miałam usg, a mimo wszystko dzisiaj już mam stres czy wszystko Ok
o Boże, a powinnam mierzyć?Tak mi mów...
Mierzycie temperaturę? Macie wahania?
Nie mierze i nie mierzylamTak mi mów...
Mierzycie temperaturę? Macie wahania?