Zuzanna1996
Fanka BB :)
Nie ma problemu. Jeśli masz zaproście to myśle, ze dlatego tak jest. Nie denerwuj się serio, wiem, tez się stresuje ale pamietajmy, ze to najgorsze co możemy zrobić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma problemu. Jeśli masz zaproście to myśle, ze dlatego tak jest. Nie denerwuj się serio, wiem, tez się stresuje ale pamietajmy, ze to najgorsze co możemy zrobić.
widzę, że wszystkie mamy takie zjazdy emocjonalne zwalam to na hormony@Zuzanna1996 trzymam kciuki żeby wszystko było okej. Takie plamienia sie zdarzają we wczesnej ciąży.
Ja dziewczyny tak dziwnie posLabym.ma betę ale z drugiej strony skoro w pt była ponad 700 ale jakoś się boje. Trochę bolą mnie piersi , przyjmuje leki od lekarza ale jakoś tam bez rewelacji się czuje. Bez zapału. Może tak musi być ? Boje się iść na tą bete wizytę mam w sobotę teraz..chyba się wstrzymam. Mam tydzień zwolnienia i chyba źle ono na mnie wpływa.
Jezus tak, ja tez. Dzisiaj np umylam kubek i dumna wróciłam z nim do pokoju. Po pół godziny się dopiero zorientowałam, że mam pusty kubek bez herbatyNapisałam bardzo oo polsku. Wybaczcie ale cierpię jakiś czas na mgle mózgowa odkąd dowiedziałam się o ciąży
Witaj w klubie tez mam mega stres i czuje się tak byle jak dodatkowo jeszcze praca i tez mega nerwy nawet na swojego narzeczonegowidzę, że wszystkie mamy takie zjazdy emocjonalne zwalam to na hormony
Ja to zwalam na zbyt wielka świadomość niestety.widzę, że wszystkie mamy takie zjazdy emocjonalne zwalam to na hormony
Ja mam mdłości od 4 tygodniaJa też nie mam dziś humoru, dzisiaj powinnam dostać okres, nie dostałam na szczęście. Ale prawie przestały mnie boleć piersi i pobolewanie podbrzusza. Za to zaczęły się mdłości. Chyba to z tego stresu.
u mnie na szczęście łatwiej, bo w pracy mam zwolnienie, a mój mąż jest na projekcie daleko ode mnieWitaj w klubie tez mam mega stres i czuje się tak byle jak dodatkowo jeszcze praca i tez mega nerwy nawet na swojego narzeczonego
z doświadczenia mogę powiedzieć, że piersi raz bolą raz nie. Z podbrzuszem podobnie (zreszta mnie mogłoby w ogóle nie bolec, jakoś wyjątkowo tego nie lubię). Co do piersi to non stop sprawdzam, czy mnie bolą, robię to już bezwiednie, ostatnio moja starsza córka zwróciła mi uwagę, że stoimy w kolejce do kasy i mogłabym przestać macać się po piersiachJa też nie mam dziś humoru, dzisiaj powinnam dostać okres, nie dostałam na szczęście. Ale prawie przestały mnie boleć piersi i pobolewanie podbrzusza. Za to zaczęły się mdłości. Chyba to z tego stresu.
Ja z zwolnieniem poczekam bo różnie bywa sama już nie wiem a wy jak myślicieu mnie na szczęście łatwiej, bo w pracy mam zwolnienie, a mój mąż jest na projekcie daleko ode mnie
z doświadczenia mogę powiedzieć, że piersi raz bolą raz nie. Z podbrzuszem podobnie (zreszta mnie mogłoby w ogóle nie bolec, jakoś wyjątkowo tego nie lubię). Co do piersi to non stop sprawdzam, czy mnie bolą, robię to już bezwiednie, ostatnio moja starsza córka zwróciła mi uwagę, że stoimy w kolejce do kasy i mogłabym przestać macać się po piersiach