reklama
A ja to jestem odmieniec hehe ja naleze do Teamu Winiary i Kielckiego ;p uwielbiam oby dwa ;p
To niemożliwe! Tak się po prostu nie da!
Zazuu
Fanka BB :)
To niemożliwe! Tak się po prostu nie da!
Dokładnie. Po prostu się nie da.
Kielecki wieje starym
EMilkaaa84
Kurdeeeee..jutro wstępnie wybieram się na badania...i jak je zrobię to od razu jadę na lody i cheeseburgera najem się przed diabetologiem później będzie zakaz
A mój mąż właśnie się ubiera i zapitala po fryty
Mój definitywnie odmówił. Cudownie, że jesteśmy w ciąży w czasach, kiedy obcy facet może nam do domu przynieść nasze zachcianki
EMilkaaa84
No wiesz coooooo przecież ja bym go łyżka ze słoika jadłaDokładnie. Po prostu się nie da.
Kielecki wieje starym
asiasiasia
hehehe no niestety ;p zjadam Winiary bo lubie bardzo ale jak widze Kielecki na polce co u mnie rzadko sie zdaza to chapie jak reksio boczek ;pTo niemożliwe! Tak się po prostu nie da!
graż_ka
Ja pytałam mojej ginekolog czy naprawdę muszę za 3 tygodnie i czy nie mogę od razu po wizycie w połowie grudnia pójść na prenatalne na koniec stycznia jak nie będę miała niepokojących objawów xDSzalona szuka późniejszych wizyt. Jak tak sobie zrobić w mózgu?
agutek_
ja miałam zamówić same lody, ale musiałam zamówić coś ekstra do minimalnej kwoty i tak oto wyszło, że przyjadą jeszcze drugie lody..cheesburger oraz chilli serkiKurdeeeee..jutro wstępnie wybieram się na badania...i jak je zrobię to od razu jadę na lody i cheeseburgera najem się przed diabetologiem później będzie zakaz
reklama
Zazuu
Ja pytałam mojej ginekolog czy naprawdę muszę za 3 tygodnie i czy nie mogę od razu po wizycie w połowie grudnia pójść na prenatalne na koniec stycznia jak nie będę miała niepokojących objawów xD
Boje się takich ludzi, pewnie jeszvze chodzisz po domu w jeansach
Podziel się: