reklama
kurczę..moje dotarło i się o dziwo nie stopiło pierwszy raz!
O Boże! To jest piękne.
Zazuu
Fanka BB :)
Ja przed chwilą wrocilam z wizyty. Termin na 16.08 i tego już się będziemy trzymać
karta ciazy założona, teraz zrobić resztę badań i kolejna wizyta 1.02, a 8.02 mam prenatalne
Dopiero za miesiąc?!
Jak Wy to wytrzymujecie.
Nie zgodzę się na to nigdy
Dzej.zi
to była moja 3 wizyta teraz w przeciągu 3 tygodni. Ale wszystko jest okej więc nie ma potrzeby iść szybciej, a moja gin na urlopie. W 1 ciazy też chodziłam na wizyty co 3/4 tyg i mj to wystarczało, czas szybko leciDopiero za miesiąc?!
Jak Wy to wytrzymujecie.
Nie zgodzę się na to nigdy
Helilo
Jaka konspiraotóż oficjalnie oświadczam iż dałam się
asiasiasia
Jestem straszna panikara to prawda. Ale siedzac przed gabinetem powiedzialam do mojego martwie sie ze jednak serducha nie bedzie. I tak sie stalo.kurczę..moje dotarło i się o dziwo nie stopiło pierwszy raz!
Przepraszam…nie tutaj odpowiedziałam Ale chciałam Ci Asiu napisać byś była dobrych myśli i spróbowała się teraz trochę wyczilować . Rzeczywiście nadmierny stres Ci nie sprzyja
Zazuu
to była moja 3 wizyta teraz w przeciągu 3 tygodni. Ale wszystko jest okej więc nie ma potrzeby iść szybciej, a moja gin na urlopie. W 1 ciazy też chodziłam na wizyty co 3/4 tyg i mj to wystarczało, czas szybko leci
Szczerze podziwiam cierpliwość
Zazuu
Jestem straszna panikara to prawda. Ale siedzac przed gabinetem powiedzialam do mojego martwie sie ze jednak serducha nie bedzie. I tak sie stalo.
Na tym sprzęcie to cud ze w ogóle lekarz znalazł macicę. Równie dobrze mógł zrobić zdjęcie śledziony.
Zobaczysz porządny obraz i od razu Ci kamień spadnie z serca
reklama
Zazuu
Jaka konspira
Jak sytuacja u Ciebie?
Podziel się: