reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Człowiek na chwilę usiądzie przed serialem i tyle stron do nadrobienia🤣

Tymi lodami uswiadomilyscie mi, że miałam dziś kupić lody takie w wiaderku(pudełku? Jak to nazwać), ale zapomniałam. I teraz analizuję, czy bardziej chce mi się lody czy bardziej nie chce mi się jechać

Dodzwoniłam się w końcu do Compensy i dowiedziałam się, ze moja umowa z nimi skończyła się z dniem 31.12😱 i teraz nie wiem, czy dzwonić do pracy, czy na zwolnieniu normalnie przedłużą mi umowę z ubezpieczycielem🤔

Wczoraj polowałam na lody w kubełku, niestety byly tylko na patyku i zjadłam, ale nie ze smakiem 😞

reklama
Dziewczyny, tak w temacie braku sił, tez jesteście takie rozkojarzone? Ja to się powoli boję prowadzić auto🤣 Na moje nieszczęście poszły mi w samochodzie wszystkie czujniki parkowania (prawdopodobnie ktoś na parkingu mnie puknął i coś się zepsuło przez to) i muszę parkować na czuja😅 i ostatnio przestawiłam latarnię😱😱😱😱😱😱 pierwszy raz w życiu mi się coś takiego zdarzyło, wstyd było mi się przyznać przed mężem😂
Tak... Wprawdzie samochodem nie jeżdżę, ale ogólnie widzę u siebie spadek formy i refleksu na każdym polu. Mam nadzieję, że to takie przejściowe 😀 latarnia latarnią, a z Twoim samochodem nic się nie stało?

Załączniki

• IMG_5719.jpeg
    IMG_5719.jpeg
    58,2 KB · Wyświetleń: 66
Dokładnie tak!! Nie tylko zmęczenie, ale widzę, że refleks mam zerowy, jak odpowiadam komuś na pytanie to sama słyszę, że to trwa zbyt długo 🤣🤣 No masakra, czuje się jakbym była niepelnosprytna.
Każda prosta czynnosc domowa zajmuje mi aktualnie 5x więcej czasu. Podziwiam te chodzące do pracy 🤪
No lepiej nie można tego ująć🤣

Powiem Wam, że fajne te nasze sierpniówki🥰
Pamiętam poprzednie wątki inte dramy nieustanne 😂
Listy u dziewczyn w notesach pisane od ręcznie kto się nadaje na wątek prywatny, prawie jak w szkole 😂
Cieszę się, że mamy tu luz
Dżizas, serio takie akcje się odwalały?🤣 ostro🙈

Tak... Wprawdzie samochodem nie jeżdżę, ale ogólnie widzę u siebie spadek formy i refleksu na każdym polu. Mam nadzieję, że to takie przejściowe 😀 latarnia latarnią, a z Twoim samochodem nic się nie stało?
właśnie na szczęście po umyciu nie ma śladu🙈 mam solidniejszy samochód od latarni😂

Kobiety, ja właśnie napisałam przez Was do męża smsa :"kup olej" 🤣🤣🤣
a cały dzień leżę/śpię z mdłościami, praca w lesie.
Kurde, mam własną działalność, projekty leżą, na l4 nie mam po co iść 🤣a od 2 tygodni nic konkretnego nie zrobiłam zawodowo 😶
Mam już dość tego braku sił, kurcze nie spodziewałam się tego ..
Witaj w klubie... Ja dzisiaj w firmie tylko byłam ciałem..

Zamówiłam ^^ i już czuję, że się porzygam, jak to wszystko zjem. Czuję się z tym wspaniale.

Co do rozkojarzenia. Ostatnio, jak byłam na pobraniu krwi u bardzo fajnej położnej w Medi, pytała mnie o adres zamieszkania i miałam dziurę w mózgu, po chwili podałam adres zamieszkania teściów...
Wydaje mi się że już Wam o tym pisałam 🤔
O, właśnie sobie przypomniałam, że miałam dzisiaj odebrać wyniki grupy krwi.

P.s. Też jestem team Winiary. 😅

reklama
Do góry