reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Człowiek na chwilę usiądzie przed serialem i tyle stron do nadrobienia🤣

Tymi lodami uswiadomilyscie mi, że miałam dziś kupić lody takie w wiaderku(pudełku? Jak to nazwać), ale zapomniałam. I teraz analizuję, czy bardziej chce mi się lody czy bardziej nie chce mi się jechać

Dodzwoniłam się w końcu do Compensy i dowiedziałam się, ze moja umowa z nimi skończyła się z dniem 31.12😱 i teraz nie wiem, czy dzwonić do pracy, czy na zwolnieniu normalnie przedłużą mi umowę z ubezpieczycielem🤔

Wczoraj polowałam na lody w kubełku, niestety byly tylko na patyku i zjadłam, ale nie ze smakiem 😞

reklama
Dziewczyny, tak w temacie braku sił, tez jesteście takie rozkojarzone? Ja to się powoli boję prowadzić auto🤣 Na moje nieszczęście poszły mi w samochodzie wszystkie czujniki parkowania (prawdopodobnie ktoś na parkingu mnie puknął i coś się zepsuło przez to) i muszę parkować na czuja😅 i ostatnio przestawiłam latarnię😱😱😱😱😱😱 pierwszy raz w życiu mi się coś takiego zdarzyło, wstyd było mi się przyznać przed mężem😂
Tak... Wprawdzie samochodem nie jeżdżę, ale ogólnie widzę u siebie spadek formy i refleksu na każdym polu. Mam nadzieję, że to takie przejściowe 😀 latarnia latarnią, a z Twoim samochodem nic się nie stało?

Załączniki

• IMG_5719.jpeg
    IMG_5719.jpeg
    58,2 KB · Wyświetleń: 71
Dokładnie tak!! Nie tylko zmęczenie, ale widzę, że refleks mam zerowy, jak odpowiadam komuś na pytanie to sama słyszę, że to trwa zbyt długo 🤣🤣 No masakra, czuje się jakbym była niepelnosprytna.
Każda prosta czynnosc domowa zajmuje mi aktualnie 5x więcej czasu. Podziwiam te chodzące do pracy 🤪
No lepiej nie można tego ująć🤣

Powiem Wam, że fajne te nasze sierpniówki🥰
Pamiętam poprzednie wątki inte dramy nieustanne 😂
Listy u dziewczyn w notesach pisane od ręcznie kto się nadaje na wątek prywatny, prawie jak w szkole 😂
Cieszę się, że mamy tu luz
Dżizas, serio takie akcje się odwalały?🤣 ostro🙈

Tak... Wprawdzie samochodem nie jeżdżę, ale ogólnie widzę u siebie spadek formy i refleksu na każdym polu. Mam nadzieję, że to takie przejściowe 😀 latarnia latarnią, a z Twoim samochodem nic się nie stało?
właśnie na szczęście po umyciu nie ma śladu🙈 mam solidniejszy samochód od latarni😂

Kobiety, ja właśnie napisałam przez Was do męża smsa :"kup olej" 🤣🤣🤣
a cały dzień leżę/śpię z mdłościami, praca w lesie.
Kurde, mam własną działalność, projekty leżą, na l4 nie mam po co iść 🤣a od 2 tygodni nic konkretnego nie zrobiłam zawodowo 😶
Mam już dość tego braku sił, kurcze nie spodziewałam się tego ..
Witaj w klubie... Ja dzisiaj w firmie tylko byłam ciałem..

Zamówiłam ^^ i już czuję, że się porzygam, jak to wszystko zjem. Czuję się z tym wspaniale.

Co do rozkojarzenia. Ostatnio, jak byłam na pobraniu krwi u bardzo fajnej położnej w Medi, pytała mnie o adres zamieszkania i miałam dziurę w mózgu, po chwili podałam adres zamieszkania teściów...
Wydaje mi się że już Wam o tym pisałam 🤔
O, właśnie sobie przypomniałam, że miałam dzisiaj odebrać wyniki grupy krwi.

P.s. Też jestem team Winiary. 😅

reklama
Do góry