reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

tak wiem ze w Kostrzynie jest sporo ale reszte znam z opowiesci kolezanek ze nic nie warci to po pierwsze. Pani doktor Ossak tez jest i w Debnie i w Kostrzynie ale to ta co powiedziala mi ze moj ma slabe nasienie i naturalnie nam sie nie uda. Giza kiedys wybadal.mi cykle bezowulacyjne. Okoniewski prowadzil.mi pietwsza ciaze i nie jestem.z niego zadowolona.
. Szukaj kogoś od badań prenatalnych, to najlepszy i najbezpieczniejszy trop. Ten lekarz nie musi być tym, który będzie prowadził ciążę. Chodzi o to żeby ocenić prawidłowo rozwój ciąży

reklama
ooo ciekawe? opowiedz coś więcej?
od minimum 5 pokoleń (dalej po prostu nie wiem😜) od strony mamy nadajemy dzieciom imiona na M. Chyba bez większej przyczyny🙈 a ja na dodatek zawsze traciłam głowę dla chłopaków z imionami na M. Pamietam, jak zobaczyłam po raz pierwszy mojego męża, od razu coś poczułam, a że to był baaaaaardzo nieodpowiedni moment na miłość, to modliłam się, żeby nie miał na imię na M. No i nie wymodliłam, chwile później usłyszałam wrzaski mojego teścia „k**wa!!! Maciek!!!!”. To był moment, w którym już wiedziałam, że to będzie moj mąż😁

Kurde no racja przecież płeć jest wiadoma dużo wcześniej 😂
No ale może jest tu jakaś, która nie będzie chciala znać! Jak byłam dziewczynka to mówiłam, że ja nie będę chciala znać płci i dopiero podczas porodu ją poznać 🤣🤣
Oo to nie dla mnie, w ciążach moich nim płeć poznałam miałam sny, że raz todze chłopca raz dziewczynke, raz sen we śnie o matko jak się męczyłam 😁
Jeśli ciąża skoczy się szczęśliwie i będzie córka to jedno z imion będzie Rita. Po prostu pod gabinetem ostatnio mi taka myśl przyszła 💮

tak wiem ze w Kostrzynie jest sporo ale reszte znam z opowiesci kolezanek ze nic nie warci to po pierwsze. Pani doktor Ossak tez jest i w Debnie i w Kostrzynie ale to ta co powiedziala mi ze moj ma slabe nasienie i naturalnie nam sie nie uda. Giza kiedys wybadal.mi cykle bezowulacyjne. Okoniewski prowadzil.mi pietwsza ciaze i nie jestem.z niego zadowolona.
a prenatalne gdzie będziesz robić?

reklama
Do góry