reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

tak wiem ze w Kostrzynie jest sporo ale reszte znam z opowiesci kolezanek ze nic nie warci to po pierwsze. Pani doktor Ossak tez jest i w Debnie i w Kostrzynie ale to ta co powiedziala mi ze moj ma slabe nasienie i naturalnie nam sie nie uda. Giza kiedys wybadal.mi cykle bezowulacyjne. Okoniewski prowadzil.mi pietwsza ciaze i nie jestem.z niego zadowolona.
. Szukaj kogoś od badań prenatalnych, to najlepszy i najbezpieczniejszy trop. Ten lekarz nie musi być tym, który będzie prowadził ciążę. Chodzi o to żeby ocenić prawidłowo rozwój ciąży

reklama
ooo ciekawe? opowiedz coś więcej?
od minimum 5 pokoleń (dalej po prostu nie wiem😜) od strony mamy nadajemy dzieciom imiona na M. Chyba bez większej przyczyny🙈 a ja na dodatek zawsze traciłam głowę dla chłopaków z imionami na M. Pamietam, jak zobaczyłam po raz pierwszy mojego męża, od razu coś poczułam, a że to był baaaaaardzo nieodpowiedni moment na miłość, to modliłam się, żeby nie miał na imię na M. No i nie wymodliłam, chwile później usłyszałam wrzaski mojego teścia „k**wa!!! Maciek!!!!”. To był moment, w którym już wiedziałam, że to będzie moj mąż😁

Kurde no racja przecież płeć jest wiadoma dużo wcześniej 😂
No ale może jest tu jakaś, która nie będzie chciala znać! Jak byłam dziewczynka to mówiłam, że ja nie będę chciala znać płci i dopiero podczas porodu ją poznać 🤣🤣
Oo to nie dla mnie, w ciążach moich nim płeć poznałam miałam sny, że raz todze chłopca raz dziewczynke, raz sen we śnie o matko jak się męczyłam 😁
Jeśli ciąża skoczy się szczęśliwie i będzie córka to jedno z imion będzie Rita. Po prostu pod gabinetem ostatnio mi taka myśl przyszła 💮

tak wiem ze w Kostrzynie jest sporo ale reszte znam z opowiesci kolezanek ze nic nie warci to po pierwsze. Pani doktor Ossak tez jest i w Debnie i w Kostrzynie ale to ta co powiedziala mi ze moj ma slabe nasienie i naturalnie nam sie nie uda. Giza kiedys wybadal.mi cykle bezowulacyjne. Okoniewski prowadzil.mi pietwsza ciaze i nie jestem.z niego zadowolona.
a prenatalne gdzie będziesz robić?

reklama
Do góry