reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Jak patrze na wasze Usg to moje od poczatku jest jakies po..ane. Ciaza jest, ciaza rosnie aleee nawet lekarz jak zadawalam pytania to odpowiadal tylko no tak moze byc tak moze byc. I ogolnie bawil sie telefonem zanim podszedl do mnie na usg. Taki jakis rozkojarzony byl.

reklama
@asiasiasia na Znanym Lekarzu jest kilku dostępnych lekarzy (takich z ocena minimum 4,0) w Dębnie i Kostrzynie, tylko nie mają grafików dostępnych online, więc trzeba by dzwonić po gabinetach/przychodniach

@asiasiasia na Znanym Lekarzu jest kilku dostępnych lekarzy (takich z ocena minimum 4,0) w Dębnie i Kostrzynie, tylko nie mają grafików dostępnych online, więc trzeba by dzwonić po gabinetach/przychodniach
tak wiem ze w Kostrzynie jest sporo ale reszte znam z opowiesci kolezanek ze nic nie warci to po pierwsze. Pani doktor Ossak tez jest i w Debnie i w Kostrzynie ale to ta co powiedziala mi ze moj ma slabe nasienie i naturalnie nam sie nie uda. Giza kiedys wybadal.mi cykle bezowulacyjne. Okoniewski prowadzil.mi pietwsza ciaze i nie jestem.z niego zadowolona.

reklama
Do góry