reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Najpierw to Ty potwierdź dobrze tą ciążę żebyś mogła się uspokoić. Później będziesz szukać kogoś od formalności
niby potwietdzona ale jeszcze niby nie masakra. Moj mowi ze widzial na usg chyba zarodek w pewnym momencie i cos w nim pikalo jakby serduszko ale lekarz gmeral tak kamera ze nie zobaczyl zbyt wyraznie. Jest przekonany w 99 procentach ze widzial wiecej niz gin nam pokazal

O matko, współczuję ale najważniejsze, że pomogła i dzięki temu Ty i dziecko było bezpieczne 😊
Generalnie jadłam pieczywo ig z białym serem,na obiad jakieś mięso pieczone i warzywa(bez ziemniaków)podwieczorek to jogurt naturalny z owocami kakao,kolacja kanapka z szynką i przed snem orzechy..

niby potwietdzona ale jeszcze niby nie masakra. Moj mowi ze widzial na usg chyba zarodek w pewnym momencie i cos w nim pikalo jakby serduszko ale lekarz gmeral tak kamera ze nie zobaczyl zbyt wyraznie. Jest przekonany w 99 procentach ze widzial wiecej niz gin nam pokazal

Na takim obrazie usg i na tym etapie ciąży raczej nie mieliście szans sami wyłapac serduszka. Pójdziesz na dobre usg i od razu zobaczysz różnice w jakości

Jak byłam w ciąży z synem,wszyscy mówili że na bank będzie córka,bo wyglądam jak 7 nieszczęść 🤣teraz też wyglądam jak 7 nieszczęść..więc może drugi chłopaczek?😃🥰
Ja na początku tez wyglądałam dobrze i podświadomie myślałam o chłopcu (ach te zabobony), ale wyglądam coraz gorzej z dnia na dzień 🤣

reklama
Do góry