reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Kurde ja po tamtym biochemie mam traumę chyba z tymi testami dlatego tak wariuje. Bo w pewnym momencie przestały ciemniec a nawet zaczęły być mniej widoczne. Pozostaje mi modlić się żeby jutrzejsze beta miała właściwy przyrost 🫣
Trzymam kciuki. Po stratach głowa szaleje, niestety. Ja w poprzednim cyklu biochem, kilka lat temu poronienie zatrzymane i łyżeczkowanie… No zostawia to ślad w głowie.

Ja nazywam na razie ten stan ciążą Schrödingera 😏 Ale bardzo Wam dziękuje za słowa wsparcia ;)

Już nie mam zamiaru sprawdzać bety. Wciąż nie mogę zdecydować kiedy iść na wizytę - dopiero w następnym tygodniu, do mojej lekarki umówiłam się na 8 grudnia. Ale może pod koniec tego tyg skocze do Luxmedu 🙈

Trzymam kciuki. Po stratach głowa szaleje, niestety. Ja w poprzednim cyklu biochem, kilka lat temu poronienie zatrzymane i łyżeczkowanie… No zostawia to ślad w głowie.

Ja nazywam na razie ten stan ciążą Schrödingera 😏 Ale bardzo Wam dziękuje za słowa wsparcia ;)

Już nie mam zamiaru sprawdzać bety. Wciąż nie mogę zdecydować kiedy iść na wizytę - dopiero w następnym tygodniu, do mojej lekarki umówiłam się na 8 grudnia. Ale może pod koniec tego tyg skocze do Luxmedu 🙈
Z tego co widziałam to zbadałas przyrost i był piękny! Także nie dziwie Ci się! 💕 wszystko będzie super! Zawsze na wizytę możesz skoczyć.

A jak się dzisiaj czujecie?
byłam właśnie na babyshower koleżanki i tak się obżarłam, że zaraz zaliczę zgona🤣

Ja dzisiaj badałam betę po raz 4 i mam wynik 188. Już jej nie badam, dość mam tego stresu🙈

Załączniki

• IMG_0404.jpeg
    IMG_0404.jpeg
    61,7 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry