Emka24@
Fanka BB :)
Bierzesz leki?Ja też jutro mam to zamiar badać ,bo mam niedoczynność .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bierzesz leki?Ja też jutro mam to zamiar badać ,bo mam niedoczynność .
Tak,zanim w ogóle myślałam o dziecku to wyrownalam wyniki i czekałam na pozwolenie lekarza. Biorę 100 letroxu ,a Ty ?Bierzesz leki?
75 euthyroxu tez czekaliśmy na zgodę. Ile cs po zgodzie się udało?Tak,zanim w ogóle myślałam o dziecku to wyrownalam wyniki i czekałam na pozwolenie lekarza. Biorę 100 letroxu ,a Ty ?
W zasadzie już dawno miałam ok wyniki , w wrześniu byłam się upewnić i było ok . I jak zeczelam się starać to 3 cykl i jest A Tobie ?75 euthyroxu tez czekaliśmy na zgodę. Ile cs po zgodzie się udało?
Trzymam kciuki. Po stratach głowa szaleje, niestety. Ja w poprzednim cyklu biochem, kilka lat temu poronienie zatrzymane i łyżeczkowanie… No zostawia to ślad w głowie.Kurde ja po tamtym biochemie mam traumę chyba z tymi testami dlatego tak wariuje. Bo w pewnym momencie przestały ciemniec a nawet zaczęły być mniej widoczne. Pozostaje mi modlić się żeby jutrzejsze beta miała właściwy przyrost
Właściwie to w 2. Także się cieszę bo tez szybko . To teraz trzymajmy kciuki żeby nasze tarczyce pięknie pracowały.W zasadzie już dawno miałam ok wyniki , w wrześniu byłam się upewnić i było ok . I jak zeczelam się starać to 3 cykl i jest A Tobie ?
Z tego co widziałam to zbadałas przyrost i był piękny! Także nie dziwie Ci się! wszystko będzie super! Zawsze na wizytę możesz skoczyć.Trzymam kciuki. Po stratach głowa szaleje, niestety. Ja w poprzednim cyklu biochem, kilka lat temu poronienie zatrzymane i łyżeczkowanie… No zostawia to ślad w głowie.
Ja nazywam na razie ten stan ciążą Schrödingera Ale bardzo Wam dziękuje za słowa wsparcia
Już nie mam zamiaru sprawdzać bety. Wciąż nie mogę zdecydować kiedy iść na wizytę - dopiero w następnym tygodniu, do mojej lekarki umówiłam się na 8 grudnia. Ale może pod koniec tego tyg skocze do Luxmedu
Dokładnie . Dam jutro znać na kiedy gin mi wyznaczyła wizytę ,a potem jak wyniki Ty też daj znać jak przyrostWłaściwie to w 2. Także się cieszę bo tez szybko . To teraz trzymajmy kciuki żeby nasze tarczyce pięknie pracowały.
byłam właśnie na babyshower koleżanki i tak się obżarłam, że zaraz zaliczę zgonaA jak się dzisiaj czujecie?
Jasne trzymam kciukiDokładnie . Dam jutro znać na kiedy gin mi wyznaczyła wizytę ,a potem jak wyniki Ty też daj znać jak przyrost