reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ja dzisiaj zrobiłam test i wydaje mi się, ze nie jest ciemniejszy niż wczoraj 🫣 i się martwię.
Ja Ci pokaże test z testeo przy becie ok 1000.. a jaki test robisz?

Załączniki

• 6E8C500A-BEA0-4EAF-B60C-68EEB8F39E65.jpeg
    6E8C500A-BEA0-4EAF-B60C-68EEB8F39E65.jpeg
    70,7 KB · Wyświetleń: 102
Ja Ci pokaże test z testeo przy becie ok 1000.. a jaki test robisz?
Pinki wstawię wam moje rozebrane 😂 ten na gorze z wczoraj rano, ten na dole z dzisiaj. Co prawda wczoraj było z 1 siku dzisiaj z 2 bo nie chciało mi się robić testu o 5 a sikam dużo 😂.

Załączniki

• 2F86E0DD-D4CB-4815-9354-85F31BF4BE8E.jpeg
    2F86E0DD-D4CB-4815-9354-85F31BF4BE8E.jpeg
    534,3 KB · Wyświetleń: 77
  • FAAF0A7A-2841-4E05-A824-9218B646FA49.jpeg
    FAAF0A7A-2841-4E05-A824-9218B646FA49.jpeg
    444,6 KB · Wyświetleń: 75
Pinki wstawię wam moje rozebrane 😂 ten na gorze z wczoraj rano, ten na dole z dzisiaj. Co prawda wczoraj było z 1 siku dzisiaj z 2 bo nie chciało mi się robić testu o 5 a sikam dużo 😂.

Kreski są widoczne i to najważniejsze! :) Przy niskich betach raczej te różnice między nimi są mało zauważalne, ja dopiero zauważyłam jak mi beta zaczęła rosnąć powyżej 200. Wtedy miałam sporą różnicę względem poprzedniego dnia :)

Kreski są widoczne i to najważniejsze! :) Przy niskich betach raczej te różnice między nimi są mało zauważalne, ja dopiero zauważyłam jak mi beta zaczęła rosnąć powyżej 200. Wtedy miałam sporą różnicę względem poprzedniego dnia :)
Do kiedy mniej więcej testowałas?

Ja jak zrobiłam test 10 i 11dpo (według mnie) to kreska była taka domyślna niby coś jest ale nie wiesz czy nie zwidy 😅 kolejny test zrobiłam dzień przed @ i były już dwie grube kreski , pierwsze testy 10 czułość ,a trzeci 25

Ja jak zrobiłam test 10 i 11dpo (według mnie) to kreska była taka domyślna niby coś jest ale nie wiesz czy nie zwidy 😅 kolejny test zrobiłam dzień przed @ i były już dwie grube kreski , pierwsze testy 10 czułość ,a trzeci 25
Kurde ja po tamtym biochemie mam traumę chyba z tymi testami dlatego tak wariuje. Bo w pewnym momencie przestały ciemniec a nawet zaczęły być mniej widoczne. Pozostaje mi modlić się żeby jutrzejsze beta miała właściwy przyrost 🫣

reklama
Kurde ja po tamtym biochemie mam traumę chyba z tymi testami dlatego tak wariuje. Bo w pewnym momencie przestały ciemniec a nawet zaczęły być mniej widoczne. Pozostaje mi modlić się żeby jutrzejsze beta miała właściwy przyrost 🫣
Napewno będzie dobrze. Trzymam kciuki ❤️Ja zrobię betę jutro . I kupię jeszcze test i zrobię zanim zadzwonię do gin,bo mam takie wariacje,wkręcam sobie,że zadzwonię umowie się,a tam nie będzie nic 😳 w sensie ciąży

Do góry