Tak też z przymrożeniem oka, mi jeszcze długo przed ciąża koleżanki mama z obrączki wywróżyła jedno dziecko i to chłopaka. Ponoć na nitce jak się zawieszu obrączkę i przyłoży nieruchomo nad brzuch i zacznie się kręcić to dziewczynka a jak poruszać w lini to chłopak ;Ptaaak, ale to z przymróżeniem oka Podaje się przybliżony czas zapłodnienia i wiek matki. Na necie znajdziesz kilka wersji.
reklama
Dziewczyny, co do chińskiego kalendarza to mi dwa razy wychodził chłopak i mam dwie dziewczyny, a teraz wychodzi mi dziewczyna, więc trzymam się tego, że tu tez będzie na odwrót
Compensa ma jakiś błąd na stronie i nie mogę się zarejestrować online, a jak dzwonię to automat nie chce ze mną rozmawiać, przełącza mnie do konsultanta, a konsultant nie odbiera nie zniechęcą mnie, i tak jakoś się umówię
Compensa ma jakiś błąd na stronie i nie mogę się zarejestrować online, a jak dzwonię to automat nie chce ze mną rozmawiać, przełącza mnie do konsultanta, a konsultant nie odbiera nie zniechęcą mnie, i tak jakoś się umówię
Ostatnim razem też tak było, że młodsza i że podwójna owu może, wolałabym nie mieć tych rozkmin...może miałaś podwójną owu. Albo lekarka sprytna jak ta o której pisałam wyżej
A kiedy test pozytywny?
Z innymi dziećmi też różnice były, ale wtedy w ogóle nie przejmowałam się. Z najstarszą wg OM termin był 25.09 z usg 14.10 urodziłam 8.10 piękne dziewczę.
Co do testu to pozytywny był w dniu spodziewanej mniej więcej @ czyli 06.12.
Moja córka ma na drugie Róża, tym imieniem mówią wszyscy do niej, pierwsze w papierach tylko widnieje.dziewczynka Emila Ròża chłopiec Wiktor
asiasiasia
Fanka BB :)
szukam z malzem wlasnie. Ogolnie potrzebny mi lekarz co nie bedzie cykal zwolnien a wystawi zakaz pracy bo takiego potrzebuje zakazu do pracy w niemvzech bez l4A do Gorzowa?
Tam już jest lekarzy do wyboru do koloru
JoannaLaura
To może się zgadzać, bo pomimo tego, ze mi wyszła teraz dziewczynka to od początku ciąży myśle, że będzie to chłopiecDziewczyny, co do chińskiego kalendarza to mi dwa razy wychodził chłopak i mam dwie dziewczyny, a teraz wychodzi mi dziewczyna, więc trzymam się tego, że tu tez będzie na odwrót
mylenne
Ale ktoś Ci układał dietę czy sama po prostu unikałaś cukrów?Ja pilnowałam diety cukrzycowej bo się bałam o dziecko i od kiedy ja stosowalam,to waga stanęła w miejscu.A był to 3 trymestr(krzywa robiłam dwa razy-bo byłam na pograniczu) na początku ciąży cukry miałam super..teraz jak sprawdzam sama dla siebie to zazwyczaj mam w okolicy 100..więc poza Endo,czeka mnie jeszcze diabetolog..Mam jednak nadzieję,że może tym razem obędzie się bez insuliny
Ja to najchętniej zostałabym w keto bez paniki, że cukrzyca ciążowa i inne cholerstwa ale nie jestem przekonana do diet w ciąży i chyba wolę jeść wszystko ale w odpowiednich proporcjach przez te kilka miesiecy.
agutek_
mój Glutencjuszek małyPokaż, daj popatrzeć na różne profile glutka
Załączniki
Malwina89
@Lunak @mylenne @Gabson123 i @agutek_ gratuluję dobrych wiadomości jak o kimś zapomniałam, to też gratuluję
@asiasiasia popieram to, co pisały dziewczyny, poszukaj innego lekarza, nawet jakbyś musiała kawałek dalej dojeżdżać.
U mnie niestety po ponad miesiącu przerwy znów pojawiły się plamienia :/ w czwartek idę do lekarza, na razie napisałam do niego czy może nie zwiększyć dawki luteiny.
@asiasiasia popieram to, co pisały dziewczyny, poszukaj innego lekarza, nawet jakbyś musiała kawałek dalej dojeżdżać.
U mnie niestety po ponad miesiącu przerwy znów pojawiły się plamienia :/ w czwartek idę do lekarza, na razie napisałam do niego czy może nie zwiększyć dawki luteiny.
Mi pokazuje, że syn i osobiście bardzo marze o synie. Ale uważam, że najważniejsze jest zdrowe dzieckoOoo mi pokazał dziewczynkę, bardzo bym chciała
reklama
Zazuu
szukam z malzem wlasnie. Ogolnie potrzebny mi lekarz co nie bedzie cykal zwolnien a wystawi zakaz pracy bo takiego potrzebuje zakazu do pracy w niemvzech bez l4
Najpierw to Ty potwierdź dobrze tą ciążę żebyś mogła się uspokoić. Później będziesz szukać kogoś od formalności
Podziel się: