reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ja to tak trochę przymykam oko na tego proga bo nie sądzę by on był u mnie problemem, a na tym etapie i tak nic ciąży na siłę nie uratuje. No ale każe brać to biorę. Ufam mojej ginekolog więc wierzę, że ten dupe ma jakiś ukryty sens o którym nie wiem😂

Moja teoria jest podobna do Twojej. Zwłaszcza, że początkowe wyniki progesteronu miałam bardzo ładne, a teraz już nie badam. Nie wierzyłam w luteinę, ale o dziwo pomogła.

No i właśnie, dlatego ja wolę tego pilnować przez całą ciążę chociaż chyba i tak nie ma reguły bo podobno cukrzycę ciążowa mogą mieć dziewczyny, które zawsze miały normalnie wzorowy cukier.
Ja już 3-miesieczny pakiet wykupiłam, zobaczymy czy cos dobrego z tego będzie czy tylko wydałam hajs na próżno 😅
Ja pilnowałam diety cukrzycowej bo się bałam o dziecko i od kiedy ja stosowalam,to waga stanęła w miejscu.A był to 3 trymestr(krzywa robiłam dwa razy-bo byłam na pograniczu) na początku ciąży cukry miałam super..teraz jak sprawdzam sama dla siebie to zazwyczaj mam w okolicy 100..więc poza Endo,czeka mnie jeszcze diabetolog..Mam jednak nadzieję,że może tym razem obędzie się bez insuliny

reklama
Do góry