graż_ka
Fanka BB :)
Bo np. Moja ciąża jest o 11 dni młodszaPecherzyk ciazowy jest, zoltkowy jest cosza 4/5 tydzien wedlug OM 6+6 zarodka nie widac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo np. Moja ciąża jest o 11 dni młodszaPecherzyk ciazowy jest, zoltkowy jest cosza 4/5 tydzien wedlug OM 6+6 zarodka nie widac
To by się zgadzało, bo mi ginka gdzis mówiła że zarodek jest tak ułożony niekorzystnie pod kątem USG i ciężko było go zmierzyć, dopiero po podłożeniu pieści pod pośladki i ucisku na brzuch a i tak trochę uciekałnikt Ci nie zabroni zrobić bety, bo to nie zbrodnia, ale obawiam się, ze na tym etapie możesz mieć po 48h wzrost „poniżej normy”. Obiecujesz nam i sobie, że zniesiesz to z godnością i bez nerwów? Gwarantuję Ci, że nie ale widzę, że przyspieszyłaś wizytę, to dobrze, krócej będziesz się stresować
super, gratulacje
moj lekarz mi mówił, że na takim etapie różne dziwne daty może wypluwać usg (zakładam, że to dlatego, że ciężko jest zmierzyć zarodek, który tak jak u Ciebie ma 3,5mm). Poza tym tłumaczył mi, ze to zawsze jest orientacyjne i niektóre sprzęty piszą Np 6w+0d (+/- 6d) i wtedy to +/- 6d już zgadzałoby się z Twoimi obliczeniami.
ja w 9tc miałam zawsze dopochwowo, ale ja jestem gruba
nic wiecej nie powiedzial za 3 tygodnie mam przyjsc z wynikami. Laski a jak bym umowila sie teraz na nfz i jednoczesnie chodzila na nfz i prywatnie to bedzie kolidowac ze soba ?Bo np. Moja ciąża jest o 11 dni młodsza
Trzymam kciukiTakze ja chyba bede wrzesnowka albo wcale
Ja wyczuwam na kilometr cukrzycę ciazowa..w pierwszej ciąży miałam +10,teraz póki co jestem na zeroDziewczyny a jak wasze doświadczenia lub podejście do tematu utrzymywania wagi? Bardzo walczyłam o swoją wagę, m.in też ze względów zdrowotnych i chciałabym utrzymać względny poziom przez okres tej ciąży - wiadomo, że kilka nadprogramowych kg jest nieuniknione ale nie chciałabym obudzić się po porodzie +25-30 kg...
Czy macie na to jakiś plan lub swoje sposoby? Mąż namówił mnie na plan żywieniowy z uwzględnieniem ciąży od dietetyka ale jestem ciekawa czy to zda egzamin faktycznie
To chyba dobrze?Kurcze dziewczyny piszecie o ciążach młodszych o tydzień a ja mam według usg starszą o tydzień ;(
powiedzial ze.moze tak byc ze ciaza rosnie zarodka nid widac bo za wczesnie. Skierowanie na badania dostalam i za 3 tygodnie mam przyjsc zalozlymy ksiazeczke
tal tylko toTo jedyne zdjęcie jakie dostałaś? Fatalna jakość i nie dziwi mnie ze on nic nie widział