mylenne
Fanka BB :)
Ooo ekstra, to będziemy razem wizytować!ja też się wstrzymam z datami do poniedziałku, bo też mam wtedy drugie usg
O której masz USG?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo ekstra, to będziemy razem wizytować!ja też się wstrzymam z datami do poniedziałku, bo też mam wtedy drugie usg
termin z OM 30.08, z usg jeszcze nie mamWłaściwie to chciałabym zrobić 2 listy albo 2 rzeczy uwzględnić na jednej.
1. Termin porodu z USG
2. USG I trymestru
Jeszcze nie wiem, czy wrzucę jako edycję opisu wątku, czy w tabelce z Excela/Worda i wrzucę jako zdjęcie. Bardziej mi się podoba ta druga opcja. Prześpię się z tym. Chętnie posłucham sugestii. Aleee możecie w odpowiedzi na ten komentarz pisać te dwa powyższe terminy. Hmm?
Wcześniej źle zaznaczyłam i usunęłam zdjęcie. Czerwone zaznaczenie to miejsce wkłucia a niebieskie to brak czucia.Bardziej Współczuję, a jednocześnie to dość ciekawe. Wygląda to na nerw łokciowy. A pomiędzy tymi dwoma punktami masz normalne czucie po zewnętrznej stronie?
ja mam 30.08Swoją drogą chyba póki co ja mam najpóźniejszy termin bo 29.08,
Wcześniej źle zaznaczyłam i usunęłam zdjęcie. Czerwone zaznaczenie to miejsce wkłucia a niebieskie to brak czucia.
o 16:15 więc się znowu muszę wyrwać ciut wcześniej z pracy a Ty ?Ooo ekstra, to będziemy razem wizytować!
O której masz USG?
Zmieniłabym lekarza, jeżeli Ci nie odpowiada dodatkowo ja mam medi i nawet się nie chce denerwować jak oni tam leczą, oczywiście na pewno w którymś mieście zdarzy się wspaniały lekarz na medi, ale u mnie nie, jestem sfrustrowana wizytami na NFZ wiec będzie ich jak najmniej żeby wyłudzić skierowanie na badania może pomysł o innym lekarzu, a ten na medi właśnie na zasadzie skierowanie na badania raz na jakiś czas wizyta.Hej, ale natrzaskałyscie od wczoraj nadrabiam, połowy już nie pamiętam, nie odniosę się, ale wiernie jestem
My mieliśmy mieć imprezę u przyjaciół, mamy taką paczkę i co roku u kogoś innego, no i organizatorka się wzięła rozchorowała, to szybki spontan u nas dla nas i innych przyjaciół dzieci połowa, bo córki jadą na imprezę do koleżanki i tak oto.
Wczoraj zrelaksowałam się na masazyku, trochę się odstresowałam.
Nie wiem co podać do tabelki, bo u mojego gin wizyta jest co miesiąc i zawsze jest usg a czy prenatalne, jeśli uzna, że to akurat dziś dobrze zrobić to robi termin z usg 23.08 (10 dni po OM)
Mnie nurtuje czy byście poszły na moim miejscu na umówione usg do tego lekarza co byłam w medicover i takie smutne wieści przekazał, które okazały się nieprawdziwe póki co... Iść bo mam termin wysnaczony i coś zobaczę, czy odpuścić bo znowu może być stres, albo i nie
Chyba wstanę już
No dokładnie, ja mam ciagle takie same myśli. Ale ile człowiek tak pociągnie? To ciagle sprawdzanie piersi, majtek. W psychozę się wpędzimy
Jestem stara d00pa - 1991