reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Właściwie to chciałabym zrobić 2 listy albo 2 rzeczy uwzględnić na jednej.
1. Termin porodu z USG
2. USG I trymestru
Jeszcze nie wiem, czy wrzucę jako edycję opisu wątku, czy w tabelce z Excela/Worda i wrzucę jako zdjęcie. Bardziej mi się podoba ta druga opcja. Prześpię się z tym. Chętnie posłucham sugestii. Aleee możecie w odpowiedzi na ten komentarz pisać te dwa powyższe terminy. Hmm? :)
termin z OM 30.08, z usg jeszcze nie mam 😊

Bardziej Współczuję, a jednocześnie to dość ciekawe. 🤔 Wygląda to na nerw łokciowy. A pomiędzy tymi dwoma punktami masz normalne czucie po zewnętrznej stronie?
Wcześniej źle zaznaczyłam i usunęłam zdjęcie. Czerwone zaznaczenie to miejsce wkłucia a niebieskie to brak czucia.

Załączniki

• Screenshot_20221231-093405_Chrome.jpg
    Screenshot_20221231-093405_Chrome.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 47
Też myślałam dziś o piccolo i nawet mam na nie ochotę o dziwo! Mąż solidarnie przytaknął, że też weźmie łyczka 😃
Widziałam wczoraj fajnego drinka bezalko na tik toku z tymbarkiem w puszce, sokiem pomarańczowym i radlerem 0% tylko nie wiem czy faktycznie on jest 0.00%?

Wcześniej źle zaznaczyłam i usunęłam zdjęcie. Czerwone zaznaczenie to miejsce wkłucia a niebieskie to brak czucia.

To bardziej środkowy, czy tam pośrodkowy. Przebiega najbardziej centralnie w zgięciu łokciowym to łatwo w niego trafić. Ciekawe, że dużo niżej to poczułaś. Już nie drążę tematu. Dzięki za odpowiedzi :)

Hej, ale natrzaskałyscie 😁 od wczoraj nadrabiam, połowy już nie pamiętam, nie odniosę się, ale wiernie jestem 💖

My mieliśmy mieć imprezę u przyjaciół, mamy taką paczkę i co roku u kogoś innego, no i organizatorka się wzięła rozchorowała, to szybki spontan u nas dla nas i innych przyjaciół 😉 dzieci połowa, bo córki jadą na imprezę do koleżanki i tak oto.

Wczoraj zrelaksowałam się na masazyku, trochę się odstresowałam.

Nie wiem co podać do tabelki, bo u mojego gin wizyta jest co miesiąc i zawsze jest usg a czy prenatalne, jeśli uzna, że to akurat dziś dobrze zrobić to robi 😉 termin z usg 23.08 (10 dni po OM)

Mnie nurtuje czy byście poszły na moim miejscu na umówione usg do tego lekarza co byłam w medicover i takie smutne wieści przekazał, które okazały się nieprawdziwe póki co... Iść bo mam termin wysnaczony i coś zobaczę, czy odpuścić bo znowu może być stres, albo i nie 🤔

Chyba wstanę już 😉
Zmieniłabym lekarza, jeżeli Ci nie odpowiada 🌸 dodatkowo ja mam medi i nawet się nie chce denerwować jak oni tam leczą, oczywiście na pewno w którymś mieście zdarzy się wspaniały lekarz na medi, ale u mnie nie, jestem sfrustrowana wizytami na NFZ wiec będzie ich jak najmniej żeby wyłudzić skierowanie na badania 😅 może pomysł o innym lekarzu, a ten na medi właśnie na zasadzie skierowanie na badania raz na jakiś czas wizyta.

reklama
Do góry