agutek_
Fanka BB :)
…jeszcze jednak łyknęłam tabsy, w tym oleje, omegi i te bajery aż odbija mi się..rybką No jakbym to sushi jednak zjadłaDobra chyba zrobię podobne i będzie sushi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
…jeszcze jednak łyknęłam tabsy, w tym oleje, omegi i te bajery aż odbija mi się..rybką No jakbym to sushi jednak zjadłaDobra chyba zrobię podobne i będzie sushi
joo, multiwitaminy dla ciężarnych z pharma nord, ale wieczorem mi tylko wchodzą..bo w ciągu dnia nie mogę ich przełknąćCzy wy bierzecie jeszcze jakieś suplementy? Bo ja tylko mamavita i tak sobie żyje
Czy wy bierzecie jeszcze jakieś suplementy? Bo ja tylko mamavita i tak sobie żyje
Brałam puerię uno, ale zbadałam poziom witaminy D i wyszedł mocno ponad normę :/ więc teraz biorę tylko kwas foliowy i czasami coś z DHA o ile jest mi akurat tego dnia mniej niedobrze.Czy wy bierzecie jeszcze jakieś suplementy? Bo ja tylko mamavita i tak sobie żyje
Dokładnie polecam, ja biorę moja gin polecaPuerie uno bo ze wszystkich jakie znalazłam ma wg mnie najlepszy skład
Brałam puerię uno, ale zbadałam poziom witaminy D i wyszedł mocno ponad normę :/ więc teraz biorę tylko kwas foliowy i czasami coś z DHA o ile jest mi akurat tego dnia mniej niedobrze.
Ja oprócz pueri biorę jeszcze wit d dodatkowo bo wyszła mi dużo poniżej normy dlatego tez lekki szokŁooo to jesteś chyba pierwsza osoba jaką znam która przekroczyła wit d