reklama
Malwina89
Fanka BB :)
Jeszcze sosem sojowym to polej i gotoweMam coś z sushi…ogórek i serek Filadelfia…….na kanapkach yooo
Zazuu
Ja zamówiłam dzisiaj chińskie. Moje grażynskie serce się cieszyło, bo promka na -50% na bolcie była
Grzech nie skorzystać
Ja nie mam się czym chwalić. Od świąt jem w zasadzie tylko kanapki z pastą "rybną". I to nie taką prawilną domową tylko tą w tubce. Na zmianę łososiowa, tuńczykowa i kawiorowa. I tak w kółko
Kreatywnynick
@Paulusman moze ogarnąć bo założyła wątek, chyba ze każda może podpiąć to bez problemu. Z tego co pisała chyba Paula sądząc po nicku to źle się czuje, wiec dajmy czas jak będzie miała chwilkę. Ale można pomyśleć o wątku prywatny bo cały czas mam z tylu głowy ze to tyle osób czytabędziesz przecierać nam szlaki strasznie to szybko mi się wydaje, a który u Ciebie tc?
W ogóle może fajnie byłoby w pierwszym poście zrobić naszą listę z datami kolejnych wizyt, później będzie też łatwiej kontrolować do prywatnego wątku kto się udzielał
graż_ka
Ja nie mam na nic ochoty, jak myśle o mięsie to . Ale tofu w sosie czosnkowym i sajgony wleciały jak złoto. Ostatnio tez kanapka z serem z (uwaga!) warzywami!!!Grzech nie skorzystać
Ja nie mam się czym chwalić. Od świąt jem w zasadzie tylko kanapki z pastą "rybną". I to nie taką prawilną domową tylko tą w tubce. Na zmianę łososiowa, tuńczykowa i kawiorowa. I tak w kółko
Kreatywnynick
Dobra chyba zrobię podobne i będzie sushiMam coś z sushi…ogórek i serek Filadelfia…….na kanapkach yooo
Zazuu
@Paulusman moze ogarnąć bo założyła wątek, chyba ze każda może podpiąć to bez problemu. Z tego co pisała chyba Paula sądząc po nicku to źle się czuje, wiec dajmy czas jak będzie miała chwilkę. Ale można pomyśleć o wątku prywatny bo cały czas mam z tylu głowy ze to tyle osób czyta
Generalnie z doświadczenia mogę powiedzieć, że otwieranie prywatnego wątku za wcześnie nie ma sensu. Zaraz się stworzą afery bo zaczną dochodzić nowe osoby i będzie dym już to przerabiałam.
Myślę że pod koniec stycznia wszytkie będziemy miały w miarę stabilna sytuacje i te które będą miały nas znaleźć już nas znajdą.
Poczekajmy na Paule z tą aktualizacja bo najlepiej to czytać w pierwszym poście, a przecież nigdzie się nie spieszy
Zazuu
Ja nie mam na nic ochoty, jak myśle o mięsie to . Ale tofu w sosie czosnkowym i sajgony wleciały jak złoto. Ostatnio tez kanapka z serem z (uwaga!) warzywami!!!
Warzywa? Nie znam
reklama
graż_ka
Ja byłam w szoku jak udało mi się je wziąć do ustWarzywa? Nie znam
Podziel się: