reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ja zamówiłam dzisiaj chińskie. Moje grażynskie serce się cieszyło, bo promka na -50% na bolcie była

Grzech nie skorzystać 😂😂😂
Ja nie mam się czym chwalić. Od świąt jem w zasadzie tylko kanapki z pastą "rybną". I to nie taką prawilną domową tylko tą w tubce. Na zmianę łososiowa, tuńczykowa i kawiorowa. I tak w kółko 🤦‍♀️

będziesz przecierać nam szlaki😂 strasznie to szybko mi się wydaje, a który u Ciebie tc?

W ogóle może fajnie byłoby w pierwszym poście zrobić naszą listę z datami kolejnych wizyt, później będzie też łatwiej kontrolować do prywatnego wątku kto się udzielał
@Paulusman moze ogarnąć bo założyła wątek, chyba ze każda może podpiąć to bez problemu. Z tego co pisała chyba Paula sądząc po nicku 😅 to źle się czuje, wiec dajmy czas jak będzie miała chwilkę. Ale można pomyśleć o wątku prywatny bo cały czas mam z tylu głowy ze to tyle osób czyta 😱

Grzech nie skorzystać 😂😂😂
Ja nie mam się czym chwalić. Od świąt jem w zasadzie tylko kanapki z pastą "rybną". I to nie taką prawilną domową tylko tą w tubce. Na zmianę łososiowa, tuńczykowa i kawiorowa. I tak w kółko 🤦‍♀️
Ja nie mam na nic ochoty, jak myśle o mięsie to 🤮🤮🤮. Ale tofu w sosie czosnkowym i sajgony wleciały jak złoto. Ostatnio tez kanapka z serem z (uwaga!) warzywami!!!

@Paulusman moze ogarnąć bo założyła wątek, chyba ze każda może podpiąć to bez problemu. Z tego co pisała chyba Paula sądząc po nicku 😅 to źle się czuje, wiec dajmy czas jak będzie miała chwilkę. Ale można pomyśleć o wątku prywatny bo cały czas mam z tylu głowy ze to tyle osób czyta 😱

Generalnie z doświadczenia mogę powiedzieć, że otwieranie prywatnego wątku za wcześnie nie ma sensu. Zaraz się stworzą afery bo zaczną dochodzić nowe osoby i będzie dym😂 już to przerabiałam.
Myślę że pod koniec stycznia wszytkie będziemy miały w miarę stabilna sytuacje i te które będą miały nas znaleźć już nas znajdą.

Poczekajmy na Paule z tą aktualizacja bo najlepiej to czytać w pierwszym poście, a przecież nigdzie się nie spieszy

reklama
Do góry