reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ja zamówiłam dzisiaj chińskie. Moje grażynskie serce się cieszyło, bo promka na -50% na bolcie była

Grzech nie skorzystać 😂😂😂
Ja nie mam się czym chwalić. Od świąt jem w zasadzie tylko kanapki z pastą "rybną". I to nie taką prawilną domową tylko tą w tubce. Na zmianę łososiowa, tuńczykowa i kawiorowa. I tak w kółko 🤦‍♀️

będziesz przecierać nam szlaki😂 strasznie to szybko mi się wydaje, a który u Ciebie tc?

W ogóle może fajnie byłoby w pierwszym poście zrobić naszą listę z datami kolejnych wizyt, później będzie też łatwiej kontrolować do prywatnego wątku kto się udzielał
@Paulusman moze ogarnąć bo założyła wątek, chyba ze każda może podpiąć to bez problemu. Z tego co pisała chyba Paula sądząc po nicku 😅 to źle się czuje, wiec dajmy czas jak będzie miała chwilkę. Ale można pomyśleć o wątku prywatny bo cały czas mam z tylu głowy ze to tyle osób czyta 😱

Grzech nie skorzystać 😂😂😂
Ja nie mam się czym chwalić. Od świąt jem w zasadzie tylko kanapki z pastą "rybną". I to nie taką prawilną domową tylko tą w tubce. Na zmianę łososiowa, tuńczykowa i kawiorowa. I tak w kółko 🤦‍♀️
Ja nie mam na nic ochoty, jak myśle o mięsie to 🤮🤮🤮. Ale tofu w sosie czosnkowym i sajgony wleciały jak złoto. Ostatnio tez kanapka z serem z (uwaga!) warzywami!!!

@Paulusman moze ogarnąć bo założyła wątek, chyba ze każda może podpiąć to bez problemu. Z tego co pisała chyba Paula sądząc po nicku 😅 to źle się czuje, wiec dajmy czas jak będzie miała chwilkę. Ale można pomyśleć o wątku prywatny bo cały czas mam z tylu głowy ze to tyle osób czyta 😱

Generalnie z doświadczenia mogę powiedzieć, że otwieranie prywatnego wątku za wcześnie nie ma sensu. Zaraz się stworzą afery bo zaczną dochodzić nowe osoby i będzie dym😂 już to przerabiałam.
Myślę że pod koniec stycznia wszytkie będziemy miały w miarę stabilna sytuacje i te które będą miały nas znaleźć już nas znajdą.

Poczekajmy na Paule z tą aktualizacja bo najlepiej to czytać w pierwszym poście, a przecież nigdzie się nie spieszy

reklama
Do góry