reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

segregator ciążowy również kupiłam na Vinted, skoro ktoś sprzedaje nowy, to bo co przepłacać😬 ogólnie jak już się rozkręcę z kupowaniem ciuszków, to na pewno na Vinted srogo przepadnę😁

ja mam zawsze pasma śluzu i nabłonki i nikt mi nic nigdy na to nie mówi. W pierwszym badaniu moczu miałam bakterie „nieliczne” i tez nikt mi nic nie powiedział
miałam ten segregator z synkiem i był super 😊 jeśli po kolejnej wizycie wszystko będzie ok to tez kupię 😊

reklama
Właśnie odebrałam wyniki z krwi, beta 56 tysięcy 😁 więc mam nadzieję, że mój gin na NFZ w końcu uwierzy, że jestem w ciąży 😅 według OM dzisiaj 6+3.
Pozostałe chyba też spoko glukoza 72, TSH 1,15 więc chyba nie muszę się martwić, jedynie w moczu mi wyszły jakieś pojedyncze bakterie, pasma śluzu i nabłonki więc może jakaś infekcja mi sie zaczyna, czy któraś tak miała też i luzik?

U mnie kurde właśnie TSH wyszło 3,7 a ma być ok 1, jade po euthyrox 25 bo receptę na teleporadzie wypisał internista, no i progesteron rano robiłam i wynik 8,25 więc już miałam zalecenie i receptę na luteinę 200 dopochwowo.

reklama
Jejku, u mnie od kilku dni jakaś masakra. Wieczorami rzygam i jestem jednocześnie głodna, ale nie mogę jeść dużo, bo mnie odrzuca. Spać mi się chce cały czas niesamowicie i nie mogę zasypiać w nocy... od wczoraj aplikuje luteine i na razie plamień nie widzę. To taki jedyny plus. Dramat. Jestem wykończona. (Tak się musiałam wyżalić i ponarzekać. Wcale mi to nie pomogło 😅)

Do góry