reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

segregator ciążowy również kupiłam na Vinted, skoro ktoś sprzedaje nowy, to bo co przepłacać😬 ogólnie jak już się rozkręcę z kupowaniem ciuszków, to na pewno na Vinted srogo przepadnę😁

ja mam zawsze pasma śluzu i nabłonki i nikt mi nic nigdy na to nie mówi. W pierwszym badaniu moczu miałam bakterie „nieliczne” i tez nikt mi nic nie powiedział
miałam ten segregator z synkiem i był super 😊 jeśli po kolejnej wizycie wszystko będzie ok to tez kupię 😊

reklama
Właśnie odebrałam wyniki z krwi, beta 56 tysięcy 😁 więc mam nadzieję, że mój gin na NFZ w końcu uwierzy, że jestem w ciąży 😅 według OM dzisiaj 6+3.
Pozostałe chyba też spoko glukoza 72, TSH 1,15 więc chyba nie muszę się martwić, jedynie w moczu mi wyszły jakieś pojedyncze bakterie, pasma śluzu i nabłonki więc może jakaś infekcja mi sie zaczyna, czy któraś tak miała też i luzik?

U mnie kurde właśnie TSH wyszło 3,7 a ma być ok 1, jade po euthyrox 25 bo receptę na teleporadzie wypisał internista, no i progesteron rano robiłam i wynik 8,25 więc już miałam zalecenie i receptę na luteinę 200 dopochwowo.

reklama
Jejku, u mnie od kilku dni jakaś masakra. Wieczorami rzygam i jestem jednocześnie głodna, ale nie mogę jeść dużo, bo mnie odrzuca. Spać mi się chce cały czas niesamowicie i nie mogę zasypiać w nocy... od wczoraj aplikuje luteine i na razie plamień nie widzę. To taki jedyny plus. Dramat. Jestem wykończona. (Tak się musiałam wyżalić i ponarzekać. Wcale mi to nie pomogło 😅)

Do góry