Oj jest więcejCzyli jest nas więcej panikar niż myślałam ;P
reklama
agutek_
Fanka BB :)
Byłam dzisiaj założyć kartę u rodzinnego i czekam na wyniki krwi oraz „wezwanie” na prenatalne i spotkanie z położną . Mam trochę stresa jak będzie z moim hcg obecnie, bo poprzednio w maju przyszedł mi za niski poziom, co już wskazało na poronienie..ale ja o tym nie wiedziałam, a lekarze nic z tym nie zrobili - było wg nich ok. Dzisiaj na nich trochę wsiadłam za to dzięki czemu mnie od razu poinformują, gdyby coś…
Dzień dobry, jakoś nie miałam siły się dzisiaj odezwać wcześniej. Cały czas ogólnie źle się czuję, to nie są tylko mdłości, ogólnie jestem rozbita. Już sama nie wiem, czy to kwestia ciąży czy mi po prostu dolega coś jeszcze
Pojechałam rano z psem do weterynarza, trochę na wyrost, ale okazało się, że jednak miałam rację, bo nasza Tokyo ma jakąś wirusówkę. Czyli nie tylko ludzi teraz dziesiątkują różne choroby, ale psy również.
W końcu się odważyłam i kupiłam segregator ciążowy. Poza tym znalazłam na Vinted fajne spodnie ciążowe i do tego kupiłam malutkie Body i spodenki, bo był upust przy kupnie większej ilości rzeczy od jednej osoby
Pojechałam rano z psem do weterynarza, trochę na wyrost, ale okazało się, że jednak miałam rację, bo nasza Tokyo ma jakąś wirusówkę. Czyli nie tylko ludzi teraz dziesiątkują różne choroby, ale psy również.
W końcu się odważyłam i kupiłam segregator ciążowy. Poza tym znalazłam na Vinted fajne spodnie ciążowe i do tego kupiłam malutkie Body i spodenki, bo był upust przy kupnie większej ilości rzeczy od jednej osoby
Kreatywnynick
Ooo wow super ja się obawiam zakupów, kupiłam te jedne spodnie ale zgubiłam je gdzieś ale już w spodnie tragedia się zmieścić, dodatkowo nie wiem jak u was u mnie zbiera się woda niesamowicie i pojawił się cellulit taki straszny muszę zacząć się szczotkować bo bardzo pomagało i jak w sobotę na wizycie będzie wszystko ok to jakiś krem oliwkę na rozstępy muszę stosować, nie pomoże bo geny robią swoje ale nie zaszkodzi a ja uwielbiam zakupy na Vinted mam konto od 9 lat i dużo komentarzy, na pewno jak urośnie mi brzuch to kupię spodnie i legginsyDzień dobry, jakoś nie miałam siły się dzisiaj odezwać wcześniej. Cały czas ogólnie źle się czuję, to nie są tylko mdłości, ogólnie jestem rozbita. Już sama nie wiem, czy to kwestia ciąży czy mi po prostu dolega coś jeszcze
mylenne
Właśnie odebrałam wyniki z krwi, beta 56 tysięcy więc mam nadzieję, że mój gin na NFZ w końcu uwierzy, że jestem w ciąży według OM dzisiaj 6+3.
Pozostałe chyba też spoko glukoza 72, TSH 1,15 więc chyba nie muszę się martwić, jedynie w moczu mi wyszły jakieś pojedyncze bakterie, pasma śluzu i nabłonki więc może jakaś infekcja mi sie zaczyna, czy któraś tak miała też i luzik?
Pozostałe chyba też spoko glukoza 72, TSH 1,15 więc chyba nie muszę się martwić, jedynie w moczu mi wyszły jakieś pojedyncze bakterie, pasma śluzu i nabłonki więc może jakaś infekcja mi sie zaczyna, czy któraś tak miała też i luzik?
segregator ciążowy również kupiłam na Vinted, skoro ktoś sprzedaje nowy, to bo co przepłacać ogólnie jak już się rozkręcę z kupowaniem ciuszków, to na pewno na Vinted srogo przepadnęOoo wow super ja się obawiam zakupów, kupiłam te jedne spodnie ale zgubiłam je gdzieś ale już w spodnie tragedia się zmieścić, dodatkowo nie wiem jak u was u mnie zbiera się woda niesamowicie i pojawił się cellulit taki straszny muszę zacząć się szczotkować bo bardzo pomagało i jak w sobotę na wizycie będzie wszystko ok to jakiś krem oliwkę na rozstępy muszę stosować, nie pomoże bo geny robią swoje ale nie zaszkodzi a ja uwielbiam zakupy na Vinted mam konto od 9 lat i dużo komentarzy, na pewno jak urośnie mi brzuch to kupię spodnie i legginsy
ja mam zawsze pasma śluzu i nabłonki i nikt mi nic nigdy na to nie mówi. W pierwszym badaniu moczu miałam bakterie „nieliczne” i tez nikt mi nic nie powiedziałWłaśnie odebrałam wyniki z krwi, beta 56 tysięcy więc mam nadzieję, że mój gin na NFZ w końcu uwierzy, że jestem w ciąży według OM dzisiaj 6+3.
reklama
agutek_
ja przy poprzedniej ciąży miałam jakieś drożdżaki w moczu i też nic z tym nie zrobili a dzisiaj po badaniu było z kolei czysto.Ja teraz miałam ketony w moczu i bakterie dość liczne i olał lekarz
Za to cukier i tarczyca to już dodatkowe badania I jestem już umówiona do lekarza dwojga specjalizacji.
Wstałam dopiero z drzemki i jestem nadal nieprzytomna.
Podziel się: