reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Hej! Czytałam was od początku w nadziei, ze będę mogła dołączyć i tak tez się stało. Jestem po jednej stracie w 5tc w sierpniu przez tarczyce. Od czwartku coś na testach było widać dzisiaj badania z krwi potwierdziły. Planowany termin według ostatniej miesiączki 06.08.2023. ❤️

Załączniki

• 8123DF41-2B3D-4D93-8E06-EEC435A485DC.jpeg
    8123DF41-2B3D-4D93-8E06-EEC435A485DC.jpeg
    94,2 KB · Wyświetleń: 89
Czy kogoś tez tak boli podbrzusze?
Mnie 🙈 chociaz dzisiaj już mi tak nie dokucza ,ale na początku tygodnia tak do środy to bolało,w nocy ciężko mi się zasypiało. Wczoraj też w sumie trochę takie ciągnięcie ,ale położyłam się na trochę i potem już było ok. Dodam ,że się nie forsowalam,nie ćwiczyłam 🤣 Sprzątanie, gotowanie itp,na nogach byłam poprostu

Mam małe pytanko, może coś będziecie wiedziały. Od kiedy lekarz może wystawić zaświadczenie o ciąży dla pracodawcy. Wczoraj mój ginekolog napisał, że dopiero po usg 6-7 tydzień. Czytałam, że tak na prawdę to i po samej becie powinni. Chciałabym to już uregulować, żeby móc powiedzieć o tym pracodawcy i mieć potwierdzenie od lekarza. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?
Mi lekarz wystawił po becie, ale to było w późniejszym okresie ciąży. USG przedtem nie robiłam.

Pozdrawiam.

reklama
Mi lekarz wystawił po becie, ale to było w późniejszym okresie ciąży. USG przedtem nie robiłam.

Pozdrawiam.

Wychodzi na to, że wszystko zależy od kaprysu lekarza ;) ale większość jednak po usg. Co ciekawe każdy lekarz ma prawo wystawić, nawet rodzinny po wynikach bety. Zastanawiam się czy z tego nie skorzystać

Do góry