mnie nie zmusisz do dbania o swoje zdrowie i weryfikowania wiedzy? Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi, przecież nie neguję tego co piszeszTeż się leczę psychiatrycznie. Mam ciężką depresję. Jestem na lekach, chodzę na trapię - to wszystko robię bo chcę żyć, bo chcę żeby moje dzieci miały mamę, właśnie też dlatego badałam się i latałam co 2 dzień na IP bo nie chciałam być kolejną Izą z Pszczyny. Chciałam żyć. Ale jasne, nie zmuszę innych do dbania o swoje zdrowie i weryfikowania wiedzy lekarzy
reklama
Moonstone
Moderator
Kurczę, ciężko mi powiedzieć, bo pecherzyk ciążowy to to na pewno nie był. Jak masz się czuć spokojniejsza, to sprawdziłabym to jeszczeten lekarz najpierw zlokalizował „punkt”, a później powiedział, że „ten mięśniak faktycznie jest, ale nie rzuca się w oczy”, więc nie wiem, czy to mogło być jedno i to samo
olka11135
Fanka BB :)
mnie nie zmusisz do dbania o swoje zdrowie i weryfikowania wiedzy? Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi, przecież nie neguję tego co piszesz
Mówię ogólnie. Bo wiadomo, że ludzie są różni
Serio, naprawdę miałam się tu nie wypowiadać dopóki moja sytuacja ciążowa nie będzie jasna (wszak, gdybym się chciała czepiać to owulacja 8.12 da sierpniowe dziecko), ale nie mogę przejść obojętnie kiedy ktoś swoim uspokajaniem może zagrażać jego zdrowiu i życiu. Szczególnie gdzie powinien to życie ratować.
Zbadaj betę dwa razy w odstępie 48h plus progesteron i to naprawdę Ci dużo powie. Dużo więcej niż USG na tym etapie
Dołączyłam kilka dni temu nie wiedziałam, że jest obowiązek robienia bety i meldowania jej wysokości. Forum jest publiczne (i to tak bardzo, że nie trzeba się logować by czytać te posty) i myślę, że mam prawo ujawnić się wtedy kiedy będę wiedziała, ze tym razem jest wszystko poprawnie (jestem po ciąży pozamacicznej, która też miała być sierpniowa ale 2022). Jeżeli uważasz, że mogą tu być tu tylko dziewczyny, które mają zdrowe ciąże to okej ale edytuj na pierwszej stronie swój post i zrób jakiś regulamin to się dostosuję
Nie wiem po, co te złośliwości z Twojej strony. Chociaż mogłam sie tego podziewać, patrząc na Twoje wcześniejsze aktywności na forum. Regulaminy w takich postach są dla mnie absurdalne... I nie zamierzam ich tworzyć. Myślę, że każda Cię tutaj zaprasza, trzyma kciuki i czeka na pozytywne wiadomości.
Kreatywnynick
Dokładnie, tez uważam ze regulamin nie jest potrzebny bo jest to ogólny wątek, w którym każdy może się wypowiedzieć. Zdecydowanie @olka11135 na pewno Twoja wiedza jest potrzebna i trochę chłodnego podejścia również, czekamy na rozwój sytuacji wszystkie jesteśmy na początku, ja to wgl jestem zielona bo jest to pierwsza ciąża i mogłabym teoretycznie dołączyć do lipcowych mam - termin z om na 31.07 , ale lepiej czuje się po prostu na sierpniowych bo wszystkie jesteśmy na samym początku drogi, czyli główne tematy to beta i pierwsze usg i czuje ze jestem w temacie po prostuNie wiem po, co te złośliwości z Twojej strony. Chociaż mogłam sie tego podziewać, patrząc na Twoje wcześniejsze aktywności na forum. Regulaminy w takich postach są dla mnie absurdalne... I nie zamierzam ich tworzyć. Myślę, że każda Cię tutaj zaprasza, trzyma kciuki i czeka na pozytywne wiadomości.
Cześć Dziewczyny Czytam wasze rozmowy już od kilku dni i w końcu chyba pora się przywitać Owulację miałam 12-13.11, od środy na testach pojawia się druga kreseczka i codziennie coraz wyraźniejsza. Bety nie badałam., usg w przyszłym tygodniu. To moja pierwsza ciąża i udało się za pierwszym podejściem.
Nath096
Hej Ja mam podobnie . W poniedziałek bardzo blada kreska ,w środę wyraźniejsza ale bez szalu . Wczoraj już konkret krecha . W poniedziałek idę na badania tarczycy i przy okazji zrobię betę,a potem umowie się na wizytę do ginCześć Dziewczyny Czytam wasze rozmowy już od kilku dni i w końcu chyba pora się przywitać Owulację miałam 12-13.11, od środy na testach pojawia się druga kreseczka i codziennie coraz wyraźniejsza. Bety nie badałam., usg w przyszłym tygodniu. To moja pierwsza ciąża i udało się za pierwszym podejściem.
Nath096
w wtorek nie w środęHej Ja mam podobnie . W poniedziałek bardzo blada kreska ,w środę wyraźniejsza ale bez szalu . Wczoraj już konkret krecha . W poniedziałek idę na badania tarczycy i przy okazji zrobię betę,a potem umowie się na wizytę do gin
reklama
ja badania na tarczycę, przeciwciała i coś tam jeszcze robiłam już w październiku więc mam z głowyHej Ja mam podobnie . W poniedziałek bardzo blada kreska ,w środę wyraźniejsza ale bez szalu . Wczoraj już konkret krecha . W poniedziałek idę na badania tarczycy i przy okazji zrobię betę,a potem umowie się na wizytę do gin
Podziel się: