reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Mnie 🙈 chociaz dzisiaj już mi tak nie dokucza ,ale na początku tygodnia tak do środy to bolało,w nocy ciężko mi się zasypiało. Wczoraj też w sumie trochę takie ciągnięcie ,ale położyłam się na trochę i potem już było ok. Dodam ,że się nie forsowalam,nie ćwiczyłam 🤣 Sprzątanie, gotowanie itp,na nogach byłam poprostu
Kurde to mi od wczoraj mocno dokucza. Czuje się jak balon. 😂😂

reklama
Czy kogoś tez tak boli podbrzusze?
mnie wczoraj bardzo bolało

Wychodzi na to, że wszystko zależy od kaprysu lekarza ;) ale większość jednak po usg. Co ciekawe każdy lekarz ma prawo wystawić, nawet rodzinny po wynikach bety. Zastanawiam się czy z tego nie skorzystać
No niegłupia opcja, warto poprosić rodzinnego. Masz wyniki bety z dzisiaj?😁

A nie robi wam się słabo? Ja jak odkurze coś porobie,albo jak wejdę do jakiegoś zaduchu to czuję jak mi bije serce ,gorąco się robi i jakbym miała odlecieć 🙈

A nie robi wam się słabo? Ja jak odkurze coś porobie,albo jak wejdę do jakiegoś zaduchu to czuję jak mi bije serce ,gorąco się robi i jakbym miała odlecieć 🙈

Raczej nie, miałam przez jakiś czas uderzenia gorąca, w sumie chyba co jakiś czas dalej się zdarzają. Chociaż nie wiem, czy to nie z nerwów w robocie. Mi za to zaczyna się robić niedobrze od zapachów i od herbaty gorzkiej.

reklama
Raczej nie, miałam przez jakiś czas uderzenia gorąca, w sumie chyba co jakiś czas dalej się zdarzają. Chociaż nie wiem, czy to nie z nerwów w robocie. Mi za to zaczyna się robić niedobrze od zapachów i od herbaty gorzkiej.
To mnie jeszcze nie odrzuciło jeszcze od niczego. Ale mam wrażenie że mam zadyszkę po byle czym

Do góry