reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Ja już po wizycie😁
Wszystko dżiii. Wg usg ciąża nawet jeden dzień starsza. Serce biło tak szybko, że aż zapytałam lekarza, czy Dżunior jest zestresowany tak samo jak ja, ale pan doktor stwierdził, że tak serce bić powinno. Dżunior nawet zareagował na puknięcie w brzuch, więc rośnie mi kolejne dziecko, które nie przepada za ingerowaniem w jego przestrzeń osobistą🤪 prenatalne mam wyznaczone na 23.01, bo niestety lekarz, który wykonuje to badanie, ma wcześniej urlop. Pan doktor powiedział mi, ze mam się wstrzymać z nifty do prenatalnych i tam zdecydujemy, czy w ogóle jest sens robić. Aaaa i wypytałam, czy na pewno nie mam żadnej nadżerki i pan doktor powiedział, że nieduża jest, ale czy to ona powoduje plamienia, to ciężko stwierdzić. A tu Wam wrzucam mojego 2,31cm człowieka❤️

Załączniki

• IMG_1118.jpeg
    IMG_1118.jpeg
    87,8 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Ja już po wizycie😁
Wszystko dżiii. Wg usg ciąża nawet jeden dzień starsza. Serce biło tak szybko, że aż zapytałam lekarza, czy Dżunior jest zestresowany tak samo jak ja, ale pan doktor stwierdził, że tak serce bić powinno. Dżunior nawet zareagował na puknięcie w brzuch, więc rośnie mi kolejne dziecko, które nie przepada za ingerowaniem w jego przestrzeń osobistą🤪 prenatalne mam wyznaczone na 23.01, bo niestety lekarz, który wykonuje to badanie, ma wcześniej urlop. Pan doktor powiedział mi, ze mam się wstrzymać z nifty do prenatalnych i tam zdecydujemy, czy w ogóle jest sens robić. Aaaa i wypytałam, czy na pewno nie mam żadnej nadżerki i pan doktor powiedział, że nieduża jest, ale czy to ona powoduje plamienia, to ciężko stwierdzić. A tu Wam wrzucam mojego 2,31cm człowieka❤️
Który już u Ciebie tydzień ? Bardzo się cieszę ze wszystko jest dobrze ❤️

Kurde i weszłam w ketozę no ale dlatego, że nie jem 🙁
Bakterie liczne w moczu, za lekki mocz i jeszcze coś w morfologii podwyższone Mpv czy jakoś tak.

Nie biorę , jestem przed pierwszą wizytą i jak robiłam razem z beta progesteron to był w normie. Starsznie się zestresowałam aznrece mi się trzęsą 😭😭
a który teraz tc Ci wychodzi? Dalej plamisz? Progesteron ogólnie jest wydzielany skokowo, może masz jakiś spadek? Albo może jest jakaś inna niegroźna przyczyna

Kurde i weszłam w ketozę no ale dlatego, że nie jem 🙁
Bakterie liczne w moczu, za lekki mocz i jeszcze coś w morfologii podwyższone Mpv czy jakoś tak.
w sensie, ze ketony w moczu? Moje dziecko w 90% badań ma w moczu liczne ketony. Ja ostatnio tez miałam. A MPV to płytki krwi? Ja przed ciąża miałam ostro podwyższone, w ciąży nagle bardzo mi spadły. Moja córka miała płytek krwi milion swego czasu, nie wiemy, skąd się to u niej bierze

reklama
Do góry