reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
hej, badacie sobie przyrost beta hcg?
Ja byłam przedwczoraj i wynik 25000, a dzisiaj 33000.. :( martwię się małym przyrostem (około 30%)
Progesteron badany przedwczoraj - 29

Ostatnia edycja:
hej, badacie sobie przyrost beta hcg?
Ja byłam przedwczoraj i wynik 25000, a dzisiaj 33000.. :( martwię się małym przyrostem (około 30%)
Progesteron badany przedwczoraj - 29
beta przy takich wartościach już nie ma takich przyrostów. Na tym etapie już nie badamy bety, tylko patrzymy na obraz usg😁

Jestem już po wizycie, mamy bijące serduszko (120), z usg maluszek nadgania już jest 6 tydzien i 4 dzień. Mamy 6mm człowieka. Mam kartę ciąży założoną więc mega się cieszę 🥰🥰🥰 Najcudowniejsze swieta 🤗☺️
Cudownie ❤ ja mam wizytę 2.01 i będę wtedy 6+6, mam nadzieję że tak jak Ty usłyszę serducho

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry