Albo miałaś takie szczęście, że w cyklu ciążowym trafił Ci się też test pokazujący Fałszywe krechy fabryczne i wtedy owu mogła być nawet ten dzień czy dwa później.
reklama
JoannaLaura
Fanka BB :)
hej, badacie sobie przyrost beta hcg?
Ja byłam przedwczoraj i wynik 25000, a dzisiaj 33000.. martwię się małym przyrostem (około 30%)
Progesteron badany przedwczoraj - 29
Ja byłam przedwczoraj i wynik 25000, a dzisiaj 33000.. martwię się małym przyrostem (około 30%)
Ostatnia edycja:
beta przy takich wartościach już nie ma takich przyrostów. Na tym etapie już nie badamy bety, tylko patrzymy na obraz usghej, badacie sobie przyrost beta hcg?
cudownieJestem już po wizycie, mamy bijące serduszko (120), z usg maluszek nadgania już jest 6 tydzien i 4 dzień. Mamy 6mm człowieka. Mam kartę ciąży założoną więc mega się cieszę Najcudowniejsze swieta
Gabson123
Po osiągnięciu takich wartości beta już zwalnia i to normalne wszystko okhej, badacie sobie przyrost beta hcg?
Gabson123
Cudownie ❤ ja mam wizytę 2.01 i będę wtedy 6+6, mam nadzieję że tak jak Ty usłyszę serduchoJestem już po wizycie, mamy bijące serduszko (120), z usg maluszek nadgania już jest 6 tydzien i 4 dzień. Mamy 6mm człowieka. Mam kartę ciąży założoną więc mega się cieszę Najcudowniejsze swieta
Ostatnia edycja:
asiasiasia
ja tez mam wizyte 2.01 kolejna i byc moze juz bedzie zarodek.Cudownie ❤ ja mam wizytę 2.01 i będę wtedy 6+6, mam nadzieję że tak jak Ty usłyszę serducho
W tamten poniedziałek byłam na usg i z niego wychodziło 4+1 a dziś wychodzi 6+4 Także widzę że to się może zmienić tak jak dziewczyny pisząCudownie ❤ ja mam wizytę 2.01 i będę wtedy 6+6, mam nadzieję że tak jak Ty usłyszę serducho
Na pewno usłyszysz
reklama
Malwina89
Super gratuluję! Będziesz miała jeszcze jedną zwykłą wizytę przed badaniami prenatalnymi?W tamten poniedziałek byłam na usg i z niego wychodziło 4+1 a dziś wychodzi 6+4 Także widzę że to się może zmienić tak jak dziewczyny piszą
Na pewno usłyszysz
Podziel się: