reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Hejo hejo z rana!
Ciiiisza więc chyba wszystkie już totalnie w wirze przygotowań świątecznych! 😁 U mnie wczoraj wjechała ostra zamułka i z tego tytułu byla drzemka popołudniowa i teraz jestem ze wszystkim w tyle 🙃
Cyce chyba zaraz wybuchną, bolą jak cholera, a Wy jak tam?

Oczywiście gratulacje dla wszystkich wczoraj wizytujących!! 🥰 Które jeszcze dziś się wybierają?

Ja idę. Najpierw usg o 11.20, potem wizyta u lekarza o 13.00. Nie lubię tego podziału w medi. Może dzisiaj mi w końcu założy kartę, jak będzie wszystko dobrze. Podpytam o badania z krwi i moczu. I o skierowanie na usg genetyczne z pappa. Może mi też się uda w Medi zrobić. I tak już się zapisałam prywatnie na usg I pappe za 670zl! Najwyżej odwołam. Od wczoraj właściwie nie plamię. Pierwszy raz od 17 dni. Miałam o tym pisać ale nie bylam pewna 😆 ani wczoraj od południa ani na razie dzisiaj nie widzę śladów na papierze.

Hejo! Ja mam totalny brak objawów oprócz braku apetytu, nawet już mi się niedobrze nie robi i zaczynam się martwić 😞może wariuje ale chcemy powiedzieć na święta znajomym No i chciałabym być pewna :/

Hejo hejo z rana!
Ciiiisza więc chyba wszystkie już totalnie w wirze przygotowań świątecznych! 😁 U mnie wczoraj wjechała ostra zamułka i z tego tytułu byla drzemka popołudniowa i teraz jestem ze wszystkim w tyle 🙃

Oczywiście gratulacje dla wszystkich wczoraj wizytujących!! 🥰 Które jeszcze dziś się wybierają?
Dzisiaj ja! Ale dopiero koło 21-22 będę coś wiedziała. Trzymajcie kciuki :)

Hejo hejo z rana!

Ja idę ale po południu bo teraz jestem w pracy. Po poludniami też mnie muli😞. A tu jeszcze przygotowania do świąt. No trzeba zakasać rękawki i do przodu🤗

Hejo hejo z rana!

Hej, dziś o 13.05 też ja ... nie mogłam spac przez mdłości, a teraz nie mogę się zwlec z łóżka przez nie 🙈
Podświadomie pewnie się boję, bo bardzo źle spałam 😶
Powodzenia dla pozostałych wizytujących🥰

Hej dziewczyny, ja tak jak kilka z was narazie sobie muszę odpuścić forum. Ciagle porównuje to, ze moja ciąża jest młodsza i strasznie się stresuje, ze się złe rozwija. Mam wspaniałego lekarza, który mówił, ze wszystko jest ok, a mój mózg i tak podpowiada, ze skoro u was idzie to tak szybko to coś z moja jest nie tak. Nie zmienia to faktu, ze bardzo mocno trzymam za was kciuki. Rośnijcie wszystkie zdrowo. Myśle, ze wrócę w drugim trymestrze wiec nie zapominajcie o mnie ❤️. Jesteście super dziękuje za wszystko ❤️.

Hej dziewczyny, dołączam do Was 😄 dziś wychodzi 6+1 według usg. Byłam we wtorek na usg jak było 5+5 i niestety serduszka jeszcze nie było 🙁 mam teraz wizytę 27.12 żeby zobaczyć czy będzie. Całe święta w niewiedzy 🙁 od dwóch dni mam straszne mdłości, a od jakiegoś tygodnia bóle brzucha. Mam nadzieje ze mój narzeczony wytrzyma z poinformowaniem swojej rodziny bo jednak boje się czy wszystko będzie jak trzeba. Moi rodzice wiedza, siostra tez ale u teściów jednak wolałabym żeby przynajmniej to serduszko było by uniknąć później rozmawiania o tym gdyby coś poszło nie tak.
Powodzenia wszystkim wizytującym dziś i mam nadzieje ze wszystkie wytrwamy w takim składzie do sierpnia :)

reklama
Hej dziewczyny, dołączam do Was 😄 dziś wychodzi 6+1 według usg. Byłam we wtorek na usg jak było 5+5 i niestety serduszka jeszcze nie było 🙁 mam teraz wizytę 27.12 żeby zobaczyć czy będzie. Całe święta w niewiedzy 🙁 od dwóch dni mam straszne mdłości, a od jakiegoś tygodnia bóle brzucha. Mam nadzieje ze mój narzeczony wytrzyma z poinformowaniem swojej rodziny bo jednak boje się czy wszystko będzie jak trzeba. Moi rodzice wiedza, siostra tez ale u teściów jednak wolałabym żeby przynajmniej to serduszko było by uniknąć później rozmawiania o tym gdyby coś poszło nie tak.
Powodzenia wszystkim wizytującym dziś i mam nadzieje ze wszystkie wytrwamy w takim składzie do sierpnia :)
Hej witaj, w końcu któraś będzie mieć wizytę tak jak ja, 27.12 😉

Ja dziś też senna chodzę, niby jest sporo do zrobienia, ale jakoś weny brak... Trudno. Byleby przetrwać te najbliższe dni, a wizyta (to tylko usg, jeszcze do prowadzącego nie mam terminu) na szczęście rano koło 10, wcześniej wszystkie zlecone badania zrobię.

Do góry