dużo zależy od sprzętu, No i u mnie nic nie jest pewne, spokojnieU mnie przy będzie ponad 700 nie było
reklama
Zuzanna1996
Fanka BB :)
Ja właśnie czekam na usgdużo zależy od sprzętu, No i u mnie nic nie jest pewne, spokojnie
trzymam kciukiJa właśnie czekam na usg
Ja właśnie czekam na usg
I jak po usg?
Zuzanna1996
Jest pęcherzyk ciążowy lekarz mówił ze za tydzień może być zarodek i serce ale wizytę druga mam na 15 grudniaI jak po usg?
olka11135
pan doktor nawet pokazał mi taki punkcik i sam był zdziwiony, ale stwierdził, że z pewną dozą niepewności, jednak coś tu jakby było widać.
Betę mam 46, więc wynik po prostu kolosalny
Zmieniła bym lekarza bo jest to medycznie niemożliwe
nie bardzo mam wpływ na jakiego lekarza trafiam w szpitaluZmieniła bym lekarza bo jest to medycznie niemożliwe
superJest pęcherzyk ciążowy lekarz mówił ze za tydzień może być zarodek i serce ale wizytę druga mam na 15 grudnia
Jest pęcherzyk ciążowy lekarz mówił ze za tydzień może być zarodek i serce ale wizytę druga mam na 15 grudnia
Dostałaś zaświadczenie od lekarza?
reklama
olka11135
nie bardzo mam wpływ na jakiego lekarza trafiam w szpitalu
Oczywiście, ale już na wybór szpitala masz wybór. Na napisanie skargi (tak, za wprowadzanie pacjentki w błąd) już masz. Jeżeli nie wiesz jak, potrzebowałabyś pomocy wal śmiało na priv.
Tym bardziej taki lekarz, nie powinien leczyć bo aż strach pomyśleć, że od niego zależy życie człowieka
Podziel się: