reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Wiecie co, dzis zaczełam 5 tydzien od OM i jutro ta wizyta. W głowie mam krecka i boje sie jednak isc na ta wizyte ze zobacze tylko mala kuleczke jeszcze bez serca i to mnie dobije całkiem to czekanie na serce. Ale z drugiej strony nie chce tez isć na wizyte dopiero 7 tygodniu. eh przepraszam za marudzenie.
Ja tez na wizycie 5+5 nie widziałam serca widziałam dopiero zarodek. Według om miałam wtedy 6+0, wiec tak jak @Paulusman napisala bardzo możliwe, ze będzie za wcześnie na serduszko.

reklama
wiem wlasnie. Ale dzwoniac do mojego gin kazal przyjsc 5 tygodni od ostatniej miesiaczki i tak wlasnie bedzie. No trudno ale pomarudzic musze. Stary tez sie na mnie juz wscieka.

Widzę sens w tak wczesnej wizycie. Przynajmniej będziesz wiedziała, czy ciąża jest we właściwym miejscu. Popieram takie wizyty. Tylko musisz się nastawić, że nie będzie serduszka, co jest prawidłowe. Ja przy 5+5 też jeszcze nie miałam.

wiem wlasnie. Ale dzwoniac do mojego gin kazal przyjsc 5 tygodni od ostatniej miesiaczki i tak wlasnie bedzie. No trudno ale pomarudzic musze. Stary tez sie na mnie juz wscieka.
U mnie podobnie, 5+1 wg apki i też jutro wizyta na 17:10, chyba skisnę przez ten cały dzień... Ale już pogodziłam się, że idę zobaczyć kuleczkę bez serduszka, dla mnie brak pustego jaja czyt. jak będzie potwierdzone, że jest zarodek to i tak połowa stresu mniej :) A potem faktycznie będzie czekanie na serduszko.

Dobra dam jakos rade ;p malz mowi do mnie " Nie krzycz na mnie" to przestalam sie odzywac a on do mnie " I tak cie kocham ziomek 🤣". Ale mnie dzisiaj do szału doprowadza. A w dodatku mna emocje targaja.

Dobra dam jakos rade ;p malz mowi do mnie " Nie krzycz na mnie" to przestalam sie odzywac a on do mnie " I tak cie kocham ziomek 🤣". Ale mnie dzisiaj do szału doprowadza. A w dodatku mna emocje targaja.
Ziomek, wyluzuj 😁 Wszystko będzie ok!
Ja huśtawek emocjonalnych nie mam tylko ciągle chce mi się spać więc nawet nie mam siły się porządnie z chłopem pokłocić... 😅

reklama
Do góry