EMilkaaa84
Fanka BB :)
JaCzy jeszcze ktoś oprócz mnie nie ma mdłości takich stricte?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JaCzy jeszcze ktoś oprócz mnie nie ma mdłości takich stricte?
My tak samo na pudełkach a w weekendy jemy to na co mamy ochotęmy mamy oboje z partnerem diety pudelkowe, wiec problem rozwiazany Oboje pracujemy zdalnie i jakos nie chce nam sie tracic czasu na gotowanie. Za to na weekend czasami cos wpolnie gotujemy. Moj facet np wczoraj ugotowal mi rosol
ja dotychczas nie miałam ani razu mdłościCzy jeszcze ktoś oprócz mnie nie ma mdłości takich stricte?
Ja tez jutro wizytuje o której masz wizytę? Ja o 8.My tak samo na pudełkach a w weekendy jemy to na co mamy ochotę
ja dotychczas nie miałam ani razu mdłości
Ja już się w końcu doczekam jutrzejszej wizyty i pierwszego USG. Mam nadzieję, że coś będzie widać
Będzie w porzadku, będzie już serduszko raczej, witamyHej kochane. Ja jestem w 5 tygodniu. Tydzien temu ciąża potwierdzona testem i betą. Wybieram sie do lekarza w 7 tygodniu. Myslicie, ze to ok? Jesli chodzi o o objawy to gdyby nie to, ze nie mam okresu i mam nabrzmiałe piersi to nawet bym sie nie zorientowała, że coś jest nie tak
O 8 to masz idealnie! Już bym chyba poszła spać haha ja dopiero na 15 mam.Ja tez jutro wizytuje o której masz wizytę? Ja o 8.
Jeżeli chodzi o gotowanie No u mnie jest nadal lekki dramat, lubię gotować, ale wybrzydzam, sama nie wiem na co mam ochotę, a jak już coś zrobię to nie jem bo jednak to nie to, a jak pomyśle p jedzeniu to fuj nadal i nie myśle o nim
Super to trzymamy kciuki za nasze jutrzejsze wizytyJa jutro też mam wizytę..aż mnie żołądek ściska..ja mam w południeale przynajmniej będę wiedzieć co tam..to moje pierwsze USG..więc jak na mnie to cud..