reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
eeee? Nie są surowe 😃 można, śmiało.
Ooo serio ja kocham jajka na miękko na twardo fujki, gotuje tak 5 min i jest pół na pół i tez czytałam ze nie można na miękko ale jak faktycznie tak jest jak @Paulusman napisala to będę jadła, w sumie jadłam bardzo często jajo przed ciąża, ale teraz mam tak sobie ochotę. Mąż pojechał po sushi oczywiście z pieczoną rybą i od znajomego od lat wiem mu ufam 😅

Ale chyba po tych 48h ten przyrost 66% chociaż powinien być?
Z tego co wiem przyrost bada się po 48h lub 72 No albo dluzej ewentualnie i ja wpisywałam w kalkulator i jak jest min przyrost 66% to jest dobrze, potem jak naprawdę beta jest duża w tysiącach to nie rośnie aż tyle, wychodzi mniejszy przyrost i tez jest ok 🌸

Ooo serio ja kocham jajka na miękko na twardo fujki, gotuje tak 5 min i jest pół na pół i tez czytałam ze nie można na miękko ale jak faktycznie tak jest jak @Paulusman napisala to będę jadła, w sumie jadłam bardzo często jajo przed ciąża, ale teraz mam tak sobie ochotę. Mąż pojechał po sushi oczywiście z pieczoną rybą i od znajomego od lat wiem mu ufam 😅

Ja jadlam wczoraj sushi. Pyyyycha. Myślałam, że mi się nie przyjmie, a weszło bardzo dobrze ^^

Wklejam post o zielonej herbacie jakiejś Pani dr, niestety nie pamietam nicku dziewczyny która o to pytała ostatnio ale mam nadzieje ze czytasz ❣️
1B1DE85E-4D1F-4F1A-8DBD-31EA054C341C.png

Mój sposób na mdłości🫣 a później się dziwie, że na wadze +3kg😅 a u męża złożyłam zamówienie na schwip schwapa. Jak nie przywiezie, to przynajmniej będę miała pretekst, żeby jeszcze przed świetami pojechać na zakupy do Niemiec👌

Załączniki

• IMG_0913.jpeg
    IMG_0913.jpeg
    114,6 KB · Wyświetleń: 44
Wróciłam właśnie z następnej bety, mam nadzieję że po południu będzie dobry wynik... Martwię się trochę, bo serio w ogóle nie mam żadnych objawów.. Ale no beta z czwartku była 2900 więc myślę że powinno być dobrze..
Ja w przypływie odwagi po Twoim poście też poleciałam na pierwszą bete 🙈 boję się, bo testy wychodzą piękne, usg w piątek 23.12 dopiero. Ale już jutro zaczyna mi się 7 tydzień więc muszę wiedzieć co tam się dzieje 🥵

reklama
Do góry