asiasiasia
Fanka BB :)
ja przy pierwszej mialam ;p a teraz sie trzess jak galareta hehe.Powiem szczerze, że teraz przy drugiej ciąży mam większe wyjebongo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja przy pierwszej mialam ;p a teraz sie trzess jak galareta hehe.Powiem szczerze, że teraz przy drugiej ciąży mam większe wyjebongo.
Ooo serio ja kocham jajka na miękko na twardo fujki, gotuje tak 5 min i jest pół na pół i tez czytałam ze nie można na miękko ale jak faktycznie tak jest jak @Paulusman napisala to będę jadła, w sumie jadłam bardzo często jajo przed ciąża, ale teraz mam tak sobie ochotę. Mąż pojechał po sushi oczywiście z pieczoną rybą i od znajomego od lat wiem mu ufameeee? Nie są surowe można, śmiało.
Z tego co wiem przyrost bada się po 48h lub 72 No albo dluzej ewentualnie i ja wpisywałam w kalkulator i jak jest min przyrost 66% to jest dobrze, potem jak naprawdę beta jest duża w tysiącach to nie rośnie aż tyle, wychodzi mniejszy przyrost i tez jest okAle chyba po tych 48h ten przyrost 66% chociaż powinien być?
Ooo serio ja kocham jajka na miękko na twardo fujki, gotuje tak 5 min i jest pół na pół i tez czytałam ze nie można na miękko ale jak faktycznie tak jest jak @Paulusman napisala to będę jadła, w sumie jadłam bardzo często jajo przed ciąża, ale teraz mam tak sobie ochotę. Mąż pojechał po sushi oczywiście z pieczoną rybą i od znajomego od lat wiem mu ufam
ja tak samo. W pierwszej miałam wywalone, w drugiej już trochę mniej a teraz boje się wszystkiegoja przy pierwszej mialam ;p a teraz sie trzess jak galareta hehe.
Ja w przypływie odwagi po Twoim poście też poleciałam na pierwszą bete boję się, bo testy wychodzą piękne, usg w piątek 23.12 dopiero. Ale już jutro zaczyna mi się 7 tydzień więc muszę wiedzieć co tam się dziejeWróciłam właśnie z następnej bety, mam nadzieję że po południu będzie dobry wynik... Martwię się trochę, bo serio w ogóle nie mam żadnych objawów.. Ale no beta z czwartku była 2900 więc myślę że powinno być dobrze..
superJestem po pierwszym usg wg OM 6+5 a wg usg 5+6. Jest serduszko, wszystko perfekcyjnie . Termin póki co wg usg na 13.08 a wg OM 8.08. Na zdjęciu czerwona kropka to
Zobacz załącznik 1475854Zobacz załącznik 1475855