Gudrun1985
Fanka BB :)
Próbowałam Wam opisać swoją historie, ale coś mój komentarz nadal czeka na akceptację moderatora... Możliwe, że za długie komentarz są wstrzymywane?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Próbowałam Wam opisać swoją historie, ale coś mój komentarz nadal czeka na akceptację moderatora... Możliwe, że za długie komentarz są wstrzymywane?
Oho może to o foto chodziło, chociaż raz próbowałam bez i też nie chciało się dodać.. No nic, ale teraz poszłoNie słyszałam nigdy o czymś takim ale mi np. nie chcą się dodawać zdjęcia.
CUDOWNIE! A o ile mm przypakował?Właśnie wróciłam z USG. Byłam poza Medi. Dzidziol rośnie. Ma 1 cm, serduszko 143/min. Według lekarki wszystko w normie i powinnam się trochę zacząć cieszyć
witamy! Piękna beta a kiedy mniej więcej termin Ci wypada?Mam 37 lat i moja historia jest dluga i ciezka.. Przeszlam 2 poronienia, gdzie dopiero po nich znalazlam super lekarke, ktora odkryla wodniaka jajowodu. Wodniak zostal usuniety w lipcu, jednak szanse na zajscie naturalne byly male (zle wyniki nasienia partnera plus AMH niezaduzy). Ostatnia owulacja byla z tego zlego jajnika (gdzie nie ma jajowodu) ale lekarka i tak mowila, ze warto probowac i nie takie rzeczy widziala...
Ja juz sie i tak nastawilam na invitro, mielismy sie szykowac na marzec 2023, az tu nagle okres sie spoznial 6 dni.. Bylam pewna ze to dieta Keto na ktora przeszlam w listopadzie zeby schudnac. Stwierdzilam jednak, ze dla spokoju zrobie test. I 2 grube krechy pokazaly sie natychmiast!!
Takze test 14.12, wczoraj Beta wyszla 2900 (!) i jutro ide powtorzyc. Wizyte mam w nastepny czwartek i juz sie doczekac nie moge. Wydaje sie to tak daleko..
Dodam tez ze w ogole nie czuje sie ze jestem w ciazy, zero bolu w cyckach/ brzuchu. No, moze wiecej sikam ale to tyle.
w poprzednich ciążach u nas było bez zmian. Teraz mojego męża i tak nie ma ale mam ogólnie zakazDziewczyny, a jak u was z seksem teraz? W sensie czy uprawiacie go jak dotychczas czy dałyście na wstrzymanie ze względu na jakieś własne obawy etc.?
Termin według kalendarza mam na 18.08witamy! Piękna beta a kiedy mniej więcej termin Ci wypada?
Ja tez już myślałam o in vitro, ale moj mąż nie chciał o tym słyszeć, więc cudownie, ze udało się naturalnie