reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Próbowałam Wam opisać swoją historie, ale coś mój komentarz nadal czeka na akceptację moderatora... Możliwe, że za długie komentarz są wstrzymywane?

reklama
Mam 37 lat i moja historia jest dluga i ciezka.. Przeszlam 2 poronienia, gdzie dopiero po nich znalazlam super lekarke, ktora odkryla wodniaka jajowodu. Wodniak zostal usuniety w lipcu, jednak szanse na zajscie naturalne byly male (zle wyniki nasienia partnera plus AMH niezaduzy). Ostatnia owulacja byla z tego zlego jajnika (gdzie nie ma jajowodu) ale lekarka i tak mowila, ze warto probowac i nie takie rzeczy widziala...

Ja juz sie i tak nastawilam na invitro, mielismy sie szykowac na marzec 2023, az tu nagle okres sie spoznial 6 dni.. Bylam pewna ze to dieta Keto na ktora przeszlam w listopadzie zeby schudnac. Stwierdzilam jednak, ze dla spokoju zrobie test. I 2 grube krechy pokazaly sie natychmiast!!
Takze test 14.12, wczoraj Beta wyszla 2900 (!) i jutro ide powtorzyc. Wizyte mam w nastepny czwartek i juz sie doczekac nie moge. Wydaje sie to tak daleko..
Dodam tez ze w ogole nie czuje sie ze jestem w ciazy, zero bolu w cyckach/ brzuchu. No, moze wiecej sikam :D ale to tyle.

Mam 37 lat i moja historia jest dluga i ciezka.. Przeszlam 2 poronienia, gdzie dopiero po nich znalazlam super lekarke, ktora odkryla wodniaka jajowodu. Wodniak zostal usuniety w lipcu, jednak szanse na zajscie naturalne byly male (zle wyniki nasienia partnera plus AMH niezaduzy). Ostatnia owulacja byla z tego zlego jajnika (gdzie nie ma jajowodu) ale lekarka i tak mowila, ze warto probowac i nie takie rzeczy widziala...

Ja juz sie i tak nastawilam na invitro, mielismy sie szykowac na marzec 2023, az tu nagle okres sie spoznial 6 dni.. Bylam pewna ze to dieta Keto na ktora przeszlam w listopadzie zeby schudnac. Stwierdzilam jednak, ze dla spokoju zrobie test. I 2 grube krechy pokazaly sie natychmiast!!
Takze test 14.12, wczoraj Beta wyszla 2900 (!) i jutro ide powtorzyc. Wizyte mam w nastepny czwartek i juz sie doczekac nie moge. Wydaje sie to tak daleko..
Dodam tez ze w ogole nie czuje sie ze jestem w ciazy, zero bolu w cyckach/ brzuchu. No, moze wiecej sikam :D ale to tyle.
witamy! Piękna beta💕 a kiedy mniej więcej termin Ci wypada?
Ja tez już myślałam o in vitro, ale moj mąż nie chciał o tym słyszeć, więc cudownie, ze udało się naturalnie🙈

Dziewczyny, a jak u was z seksem teraz? W sensie czy uprawiacie go jak dotychczas czy dałyście na wstrzymanie ze względu na jakieś własne obawy etc.? 🤔

reklama
Do góry