reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Ja byłam dzisiaj z mężem. Chciałam, żeby nagrał serduszko na pamiątkę. 🤫 Właściwie nie zrobiło to na nim wrażenia. Nic. Taki obojętny był. Myślałam, że się wzruszy albo okaże radość, a przyjął wszystko ze spokojem, jak to on. Właściwie, mogłam go nie zabierać 😂 no ale sama bym sobie nie nagrała.

reklama
mój póki co czeka w samochodzie, zabiorę go na prenatalne :)
na prenatalne tez bym swojego zabrała, może uda mi się zgrać termin badania z jego przyjazdem
Ja byłam dzisiaj z mężem. Chciałam, żeby nagrał serduszko na pamiątkę. 🤫 Właściwie nie zrobiło to na nim wrażenia. Nic. Taki obojętny był. Myślałam, że się wzruszy albo okaże radość, a przyjął wszystko ze spokojem, jak to on. Właściwie, mogłam go nie zabierać 😂 no ale sama bym sobie nie nagrała.
Eh, mężczyźni🤷‍♀️

Z pierwszą ciąża byłam sama samiusieńka. Pierwszego naleśnika nic nie interesowało, kompletnie. Mimo, że chciał dziecko to miał nas w żopie. Raz miałam zachciankę ciążowa to powiedział, że nigdzie nie pójdzie.
Z drugim widzę jest całkiem inaczej. Stara się.

No właśnie jesli chodzi o panów, to myśle, ze tu problemów nie ma😬 ale u nas to chyba jednak przez skurcze podczas orgazmu nie można?🤔
Można!!!! Nie schizujcie się tym, ze od orgazmu Poronicie. Jeżeli z ciąża jest wszystko okej to na tym etapie pewnie nawet jakbyście (tfu tfu) ze schodów spadły to nic by się nie stało.

reklama
Do góry