Ja byłam dzisiaj z mężem. Chciałam, żeby nagrał serduszko na pamiątkę. Właściwie nie zrobiło to na nim wrażenia. Nic. Taki obojętny był. Myślałam, że się wzruszy albo okaże radość, a przyjął wszystko ze spokojem, jak to on. Właściwie, mogłam go nie zabierać no ale sama bym sobie nie nagrała.
reklama
na prenatalne tez bym swojego zabrała, może uda mi się zgrać termin badania z jego przyjazdemmój póki co czeka w samochodzie, zabiorę go na prenatalne
Eh, mężczyźniJa byłam dzisiaj z mężem. Chciałam, żeby nagrał serduszko na pamiątkę. Właściwie nie zrobiło to na nim wrażenia. Nic. Taki obojętny był. Myślałam, że się wzruszy albo okaże radość, a przyjął wszystko ze spokojem, jak to on. Właściwie, mogłam go nie zabierać no ale sama bym sobie nie nagrała.
Helilo
Fanka BB :)
za Ciebie nie chce brać odpowiedzialności ale mąż w ciąży nie jest.No ale jeśli chodzi o nas to chyba każda forma odpada?
To tak śmiechem żartem. Wiadomix, że ochoty brak przy stresie czy objawach.
No właśnie jesli chodzi o panów, to myśle, ze tu problemów nie ma ale u nas to chyba jednak przez skurcze podczas orgazmu nie można?za Ciebie nie chce brać odpowiedzialności ale mąż w ciąży nie jest.
To tak śmiechem żartem. Wiadomix, że ochoty brak przy stresie czy objawach.
Helilo
Z pierwszą ciąża byłam sama samiusieńka. Pierwszego naleśnika nic nie interesowało, kompletnie. Mimo, że chciał dziecko to miał nas w żopie. Raz miałam zachciankę ciążowa to powiedział, że nigdzie nie pójdzie.
Z drugim widzę jest całkiem inaczej. Stara się.
Z drugim widzę jest całkiem inaczej. Stara się.
graż_ka
Można!!!! Nie schizujcie się tym, ze od orgazmu Poronicie. Jeżeli z ciąża jest wszystko okej to na tym etapie pewnie nawet jakbyście (tfu tfu) ze schodów spadły to nic by się nie stało.No właśnie jesli chodzi o panów, to myśle, ze tu problemów nie ma ale u nas to chyba jednak przez skurcze podczas orgazmu nie można?
No my raczej rozmawiamy teraz o tych ciążach nie Ok właśnieMożna!!!! Nie schizujcie się tym, ze od orgazmu Poronicie. Jeżeli z ciąża jest wszystko okej to na tym etapie pewnie nawet jakbyście (tfu tfu) ze schodów spadły to nic by się nie stało.
reklama
przynajmniej ja wypowiadam się w swoim imieniu a u mnie Ok nie jestNo my raczej rozmawiamy teraz o tych ciążach nie Ok właśnie
Podziel się: