reklama
Malwina89
Fanka BB :)
O u mnie to samoJa na szczęście nie mam tego dylematu, czy iść z mężem czy nie, bo go wiecznie nie ma
agutek_
No ja jutro też wybieram się sama, bo mój akurat jutro pracujeJa na szczęście nie mam tego dylematu, czy iść z mężem czy nie, bo go wiecznie nie ma
mojego z reguły nie ma liczyłam na to, że 27.12 pójdzie ze mną, ale praca potrzebuje go bardziej niż ja, więc zaraz po świętach znów wyjeżdżaNo ja jutro też wybieram się sama, bo mój akurat jutro pracuje
EMilkaaa84
A ja dostałam jakiegoś brązowego plamienia..w każdej ciąży na tym etapie coś.. mam nadzieję,że się nie rozkręci i wytrzymam jakoś do wtorku..
W ciąży z synem dostałam takiego krwotoku,że myslalm że po wszystkim,ale się udało..więc się trochę denerwuje..tym bardziej,że jest weekend..a mnie jak zwykle boli brzuch jak na okres..ehh zawsze coś
W ciąży z synem dostałam takiego krwotoku,że myslalm że po wszystkim,ale się udało..więc się trochę denerwuje..tym bardziej,że jest weekend..a mnie jak zwykle boli brzuch jak na okres..ehh zawsze coś
z całego serduszka współczuje, bo wiem, co czujesz. Będzie dobrze!A ja dostałam jakiegoś brązowego plamienia..w każdej ciąży na tym etapie coś.. mam nadzieję,że się nie rozkręci i wytrzymam jakoś do wtorku..
reklama
EMilkaaa84
No właśnie zaleglam pod kocem,nawet młodemu włączyłam bajkę..ehh..ale serio..dokładnie w tym samym czasie..na tym samym etapie,w ciąży z synem miałam ta sama historie..mam nadzieję,że nie mam krwiaka,bo on mnie położył w łóżku na ponad miesiąc..a przy dwulatku,leżenie jest ciężkie do wcieleniaz całego serduszka współczuje, bo wiem, co czujesz. Będzie dobrze!
Podziel się: