reklama
Dzej.zi
Fanka BB :)
Już kupujecie ubrania ciążowe? Szok szybko Ja w poprzedniej ciąży jedyne co miałam typowo ciążowego to w drugiej połowie jeansy i leginsy. A sukienki kupowałam normalne tylko luźniejsze fasony jakoś te typowo ciążowe ubrania to mi się nie podobają, typu bluzki czy sukienki
agutek_
Mi też nie i też wolałabym kupić coś luźniejszego..ale z kolei bardzo lubię jeansy ..i tu jeszcze z czasem zobaczę czy będę potrzebowała większych niż moje z 25 parJuż kupujecie ubrania ciążowe? Szok szybko Ja w poprzedniej ciąży jedyne co miałam typowo ciążowego to w drugiej połowie jeansy i leginsy. A sukienki kupowałam normalne tylko luźniejsze fasony jakoś te typowo ciążowe ubrania to mi się nie podobają, typu bluzki czy sukienki
EMilkaaa84
No ja też nie lubię ciążowych ciuchów,wybieram raczej oversize..ale jak mi dzisiaj przyszła sukienka oversize to pierwszy raz czułam się w niej jak beczka..a to dopiero początek.
Odsyłam..
Niemniej mam bardzo wydęty brzuch:/ale w moim przypadku, to przez leki i zatrzymanie wody w organizmie..
Ja chcę powiedzieć o ciąży dopiero w marcu..ale jak dalej będę taka napompowana to nie wiem czy dam radę..
Odsyłam..
Niemniej mam bardzo wydęty brzuch:/ale w moim przypadku, to przez leki i zatrzymanie wody w organizmie..
Ja chcę powiedzieć o ciąży dopiero w marcu..ale jak dalej będę taka napompowana to nie wiem czy dam radę..
agutek_
Ja też odnoszę wrażenie, że jestem wzdęta cały czas..a jak zjem, to już w ogóle …rano jest płaściejNo ja też nie lubię ciążowych ciuchów,wybieram raczej oversize..ale jak mi dzisiaj przyszła sukienka oversize to pierwszy raz czułam się w niej jak beczka..a to dopiero początek.
Odsyłam..
CoTuPoczne
Ja jestem w szoku bo w pierwszej ciąży brzuch mi wyszedł dopiero koło 5 miesiąca a teraz co 7+2 a mnie jeansy cisną jakby było ciepło to na luzie w kieckach ale przy tych mrozach to chociaż te legginsy naciągne na tyłek.Już kupujecie ubrania ciążowe? Szok szybko Ja w poprzedniej ciąży jedyne co miałam typowo ciążowego to w drugiej połowie jeansy i leginsy. A sukienki kupowałam normalne tylko luźniejsze fasony jakoś te typowo ciążowe ubrania to mi się nie podobają, typu bluzki czy sukienki
W poprzedniej ciąży miałam w sumie tylko spodnie i legginsy ciążowe. Sukienki, bluzki i swetry miałam po prostu oversize
A macie zachcianki? Ja w poprzedniej ciąży nie, w ogóle nie czułam się ciazowo. A teraz i mam okropne mdłości i zachcianki - przed chwila mój mąż biegł po barszcz ukraiński smieje się, ze na bank chłopak bo już daje w kość mamusi ;p
Ostatnia edycja:
ja na razie głównie jem to, od czego mnie akurat nie odrzuca a zmienia mi się to nawet kilka razy dziennieJa jestem w szoku bo w pierwszej ciąży brzuch mi wyszedł dopiero koło 5 miesiąca a teraz co 7+2 a mnie jeansy cisną jakby było ciepło to na luzie w kieckach ale przy tych mrozach to chociaż te legginsy naciągne na tyłek.
W poprzedniej ciąży miałam w sumie tylko spodnie i legginsy ciążowe. Sukienki, bluzki i swetry miałam po prostu oversize
A macie zachcianki? Ja w poprzedniej ciąży nie, w ogóle nie czułam się ciazowo. A teraz i mam okropne mdłości i zachcianki - przed chwila mój mąż biegł po barszcz ukraiński smieje się, ze na bank chłopak bo już daje w kość mamusi ;p
mylenne
Ja też idę 21.12.Umowilam pierwsza wizyte w porozumieniu z ginekologiem czyli na 21.12
reklama
karolamk
Hehe a ja przeciwnie, naturalnie mam duże i marzę o tym, żeby się za bardzo nie powiększyłyAle mam ładne cycki
Zachcianek jako takich brak.
Podziel się: